Читај ми!

Обрадовић: Имали смо проблема са повредама, свака част играчима за озбиљност

Тренер Партизана Жељко Обрадовић изјавио је да су "црно-бели" имали проблема са повредама кошаркаша уочи меча са Студентским центром у Подгорици.

Партизан је у Подгорици победио Студентски центар резултатом 80:60 у мечу четвртог кола регионалне АБА лиге.

Обрадовић је подсетио да је Партизан пре нешто мање од два дана играо меч са Реалом у Евролиги.

"Имали смо прилично проблема, синоћњи тренинг се свео на то да постављамо утакмицу без икаквог трчања, мало шутирања, као и понављања неких ствари. Брендон Дејвис је имао велике проблеме, такође и Вања Маринковић и плус Тајрик Џонс, који вечерас није играо због повреде. Надамо се да није ништа озбиљно", рекао је Обрадовић на конференцији за медије.

Посебно је похвалио Стерлинга Брауна, који је био болестан.

"Браун је јуче остао у соби цео дан, био је болестан. Данас се осетио боље и на сопствено инсистирање тражио је да буде у тиму. Хвала свим играчима за озбиљност, али специјално овој четворици, који су имали проблеме. То је нешто што нас чека, с обзиром на овај ритам утакмица. Морамо да бринемо о здрављу играча. Ритам је такав, какав и биће потребно сви да дају максимални допринос", додао је тренер Партизана. 

Обрадовић је потом похвалио кошаркаше Студентског центра.

"Честитам колеги Петру Мијовићу. Ради сјајан посао са младом екипом која игра веома добру кошарку. Млада екипа, која има лепе идеје и играју добру кошарку. Лепа утакмица", навео је Обрадовић.

Истакао је да је презадовољан понашањем играча.

"Изузетно сам задовољан, мислим да имамо одличну атмосферу и велику жељу и од тога све почиње и завршава се. Процес је да се неке ствари уиграју. Вечерас је било добрих ствари, али оних на којима инсистирамо. Водимо рачуна о свих 12 играча, али о овим млађима", рекао је тренер Партизана, који је додао да се Ајзеа Мајк још није опоравио од повреде.

Обрадовић је потврдио да се Двејн Вашингтон вратио у Партизан.

"Био је са нама у Мадриду и вратио се с екипом у Београд, сада морамо да га региструјемо, да поново буде наш играч. Надам се да бити у конкуренцији за тим наредне седмице", закључио је Обрадовић.

недеља, 13. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи