Читај ми!

Сферопулос: Морамо да будемо сконцентрисани и да одиграмо на највишем нивоу

Тренер кошаркаша Црвене звезде Јанис Сферопулос изјавио је да црвено-бели морају да буду сконцентрисани да би меч са Сплитом одиграли на највишем нивоу.

Кошаркаши Црвене звезде ће у недељу гостовати екипи Сплита у трећем колу регионалне АБА лиге. Црвено-бели ће током дана имати тренинг опоравка у Паризу, а потом ће вечерас допутовати у Сплит.

Сферопулос ће на мечу са Сплитом моћи да рачуна на плејмејкера Милоша Теодосића, који је одрадио један од два меча суспензије у Евролиги.

"Очекује нас утакмица против екипе која игра добро, и жели да то да материјализује и добрим резултатима и победама. Као што увек кажем, основно је да се придржавамо плана и договора за овај меч. Гостујућа је утакмица, која никада није лака, морамо да будемо сконцентрисани и да одиграмо на највишем нивоу", рекао је Сферопулос, преноси званични сајт клуба.

Кошаркаш Црвене звезде Огњен Добрић изјавио је да мечеви са Сплитом никада нису били лаки за црвено-беле.

"Почетак је сезоне, тражимо се још увек као тим и нашу хемију, али наравно да је све много лакше и за самопоуздање када добијеш утакмицу и то тако важну, а брзо улазиш у наредну. Знамо тим Сплита, има ту јако добрих искусних играча и мораћемо да одиграмо добро и чврсто у Сплиту", рекао је Добрић.

Сферопулос на утакмици против Сплита неће моћи да рачуна на капитена Бранка Лазића, који је због повреде задње ложе остао у Београду. Утакмица између Сплита и Црвене звезде биће одиграна у недељу од 17 часова.

субота, 05. октобар 2024.
14° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи