Читај ми!

Јанис Сферопулос: Поштујемо Морнар, желимо да успоставимо систем и начин игре

Тренер кошаркаша Црвене звезде Јанис Сферопулос изјавио је да поштује екипу Морнара и да тим жели да одигра добру утакмицу. Кошаркаш Дејан Давидовац је истакао да би победа у овом мечу била одличан увод и за старт евролигашког надметања.

Кошаркаши Црвене звезде играју у суботу од 18 часова утакмицу другог кола АБА лиге против екипе Морнара, меч ће уједно бити и београдска премијера за "црвено-беле".

"Очекује нас прва утакмица на нашем терену и пред нашим навијачима, желимо да одиграмо добру утакмицу. Тек је почетак сезоне и желимо да успоставимо систем и начин игре који ће нам донети резултат на терену. Поштујемо и респектујемо нашег противника и у складу са тиме ћемо и одиграти ову утакмицу", рекао је Сферопулос, преноси клупски сајт.

Како се наводи на Звездином сајту, екипа је пред меч тренирала у комплетном саставу, током недеље су сви играчи били у тренажном процесу.

Кошаркаш Црвене звезде Дејан Давидовац је изјавио да је екипи потребна победа против Морнара пред важан меч против Париза на почетку Евролиге.

"Желимо да одиграмо добру утакмицу, поштујемо сваког ривала па и екипу Морнара која је значајно изменила свој састав и јасно је да ће им бити потребно време да се уиграју. Зато њихов убедљив пораз у првом колу није права слика и реалан одраз квалитета, као што уосталом и ми желимо и можемо много боље од уводне утакмице. Победа у мечу са Морнаром који је сада у нашем фокусу била би леп увод у недељу у којој се припремамо за врло важан меч у Паризу на старту Евролиге. Позивам и наше навијаче да дођу и подрже нас у суботу", изјавио је Давидовац.

Звезда је у знак захвалности за велику подршку у прошлој сезони омогућила слободан улаз на НИВО 400 за утакмицу са Морнаром.

Након утакмице у Београду, "црвено-беле" 4. октобра чекује утакмица првог кола Евролиге против Париза.

субота, 28. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи