Читај ми!

Звездина београдска премијера у новој сезони против Морнара

Кошаркаши Црвене звезде играју против барског Морнара, меч другог кола регионалне АБА лиге. Дуел у Београдској арени почеће у 18.00, а црвено-бели одиграће први овосезонску утакмицу пред својим навијачима.

Звездина београдска премијера у новој сезони против Морнара Звездина београдска премијера у новој сезони против Морнара

Звезда је поразом започела нову сезону регионалног кошаркашког такмичења од новајлије у АБА лиги, екипе Дубаија. С друге стране, Морнар је претрпео пораз у црногорском дербију од тима Будућности.

У другом колу, београдски и барски тим имаће прилику да поправе утисак из прве рунде. Звезда ће први пут у новој сезони играти меч пред својим навијачима и сигурно је да ће због домаћег терена, али и резултата из претходне сезоне бити фаворит против Морнара.

Тренер Барана, Михаило Павићевић истакао је уочи меча да ће његов тим пружити отпор црвено-белима.

"Меч са Црвеном звездом за нас долази у незгодном тренутку, али шта је ту је. Знамо све о квалитетима Звезде. То је изузетна евролигашка екипа, а на нама је да пружимо најбољи могући отпор у овом тренутку", истакао је Павићевић.

С друге стране, тренер кошаркаша Ззвезде Јанис Сферопулос изјавио је да поштује екипу Морнара и да жели да његов тим одигра добру утакмицу.

"Почетак је сезоне и желимо да успоставимо систем и начин игре који ће нам донети резултат на терену. Поштујемо нашег противника и у складу са тиме ћемо и одиграти ову утакмицу", рекао је Сферопулос.

Након дуела у Београду, црвено-беле, 4. октобра очекује утакмица првог кола Евролиге против Париза. Меч против Морнара биће својеврсна генерална проба црвено-белих за најквалитетније европско кошаркашко надметање.

субота, 28. септембар 2024.
29° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи