Брендон Дејвис у последњој секунди донео победу Партизану против Париза

Кошаркаши Партизана савладали су екипу Париза 83:82 у припремној утакмици одиграној у "Хали 3" Београдског сајма.

Кошаркаши Партизана уписали су и другу победу на припремним мечевима у "Хали 3" Београдског сајма. Новајлија у Евролиги пружио је добар отпор црно-белима.

Екипа Жељка Обрадовића водила је током већег дела меча.

Прва четвртина била је изузетно динамична. Екипе су се смењивале у вођству, а публика је видела велики број добрих потеза на обе стране.

Српски представник је успео да контролише током друге четвртине и да на полувреме оде са три поена предности.

У трећој четвртини црно-бели су имали и максималних плус 13, али је гостујући тим успео да се врати и у последи период уђе са три поена заостатка.

У четвртој деоници, Париз је успео да уђе у ритам и поведе са 75:70, али не и да се одлепи. Уследила је узбудљива завршница у којој је Карлик Џонс пола минута пре краја убацио тројку за вођство београдске екипе 81:78, гости су успели да преокрену на 82:81, а онда је уследило узбуђење.

Карлик Џоунс је желео да одлучи утакмицу, пробио је, изгубио баланс и промашио полагање, Лунберг се докопао лопте, дотурио је некако до Брендона Дејвиса који је у последњој секунди убацио флоутор за победу.

У екипи Партизана по 13 поена су постигли Карлик Џонс, Френк Ниликина и Стерлинг Браун. Тајрик Џонс је постигао 12 поена, а по 10 су постигли Брендон Дејвис и Исак Бонга.

У тиму Париза Надир Хифи је постигао 19 поена, Ти Џеј Шортс 18, а Тајсон Ворд 16.

Црно-бели су освојили припремни турнир у Београдском сајму који је био планиран да се игра на Калемегдану. Партизан ће одиграти турнир у Атини на којем ће учествовати Панатинаикос, Ефес и Макаби.

понедељак, 16. септембар 2024.
10° C

Коментари

Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Sažeto od Amazon produkcije
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Odlicna serija
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи