Читај ми!

Обрадовић: Када помислим да сам све у животу прошао...

Тренер кошаркаша Партизана Жељко Обрадовић рекао је на представљању новог тима у "МТС дворани" да је сигуран да ће "Црно-бела симфонија" имати одјека у Европи и свету, као и прошлогодишња утакмица под отвореним небом на Ташмајдану.

Обрадовић: Када помислим да сам све у животу прошао... Обрадовић: Када помислим да сам све у животу прошао...

Уз навијачке песме у извођењу симфонијског оркестра и хора, на догађају под називом "Црно-бела симфонија", Кошаркаши клуб Партизан је у "МТС дворани" представио тим за наредну сезону, у коју улази са само једним играчем из прошлогодишње екипе и чак 14 новајлија.

Тренер црно-белих Жељко Обрадовић обратио се навијачима и истакао да је прелепо бити у таквој атмосфери.

"Када помислим да сам све у животу прошао, доживим ово. Хвала свим људима из клуба, сви заједно померамо границе. Сигуран да ће ово имати одјека у Европи и свету, као и она прошлогодишња утакмица на Ташмајдану", рекао је Обрадовић.

Честитао је репрезентацији Србије на освојеној бронзаној медаљи у Паризу и захвалио бившим играчима Партизана.

"Честитам нашој репрезентацији, играчима и селектору Светиславу Пешићу и председнику Кошаркашког савеза Предрагу Даниловићу. Хвала и свим играчима који су до пре неколико месеци били део клуба и тима, увек ће бити у нашим срцима", напоменуо је Обрадовић.

Напоменуо је да се Партизан одлучио за нови тим са 16 играча, чији је просек година 25, те да ће поново бити међу најмлађима у Евролиги.

"Следеће године пробаћемо да добијемо трогодишњу лиценцу за Евролигу, која је наше приоритетно такмичење и у следећој сезони. Урадићемо све да буде што више оваквих вечери током сезоне. Рекао сам играчима да је ово само делић атмосфере какву ће осетити у Арени и да ће увек имати феноменалну подршку са трибина", рекао је Обрадовић.

Мијаиловић: Нови тим направљен у складу са највишим амбицијама

Председник Партизана Остоја Мијаиловић обратио се навијачима и рекао да клуб у нову сезону улази са највишим амбицијама.

"У ову сезону улазимо са знањем да следеће године клуб слави 80 година постојања. Мени је ово осма сезона у клубу. Прошла је резултатски била лоша, али желим да захвалим играчима што су носили наш дрес и борили се за њега. Направили смо готово комплетно нови тим, осим Балше Копривице. Нови тим је направљен у складу са највишим амбицијама које има клуб. Партизан је клуб који има најбоље навијаче и најбоље атмосферу на свету", рекао је Мијаиловић.

Маринковић: Верујем у саиграче, тренера и управу

Капитен Партизана поново ће бити Вања Маринковић...

"Хвала од срца што сте поново са нама и што сте дошли у оволиком броју. Велика ми је част што ћу поново бити капитен клуба за који мислим да је најбољи на свету. Привилегија је играти за Партизан. Верујем у саиграче, тренера и управу, али у све вас, наше навијаче", истакао је Маринковић у "МТС дворани".

уторак, 20. август 2024.
26° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару