Читај ми!

Јокић за РТС: Ово је само једна од седам утакмица, морамо много боље у наредној

Српски кошаркаш Никола Јокић рекао је за РТС после пораза Денвера од Минесоте да је то само једна од седам утакмица у серији и да његова екипа мора да одигра много бољу одбрану у наредном дуелу.

Минесота је предвођена Ентонијем Едвардсом успела да победи Денвер на гостујућем терену и дође до брејка на почетку полуфиналне серије Западне конференције НБА лиге.

Јокић је на конференцији за медије након меча рекао да је утакмица била веома интересантна, те да Минесота има одличан тим.

"Утакмица је била сјајна и веома интересантна. Обе екипе су имале добре периоде игре и био је егал све до четврте четвртине када су они направили предност и тако победили. Имају сјајну екипу и дефанзивно и офанзивно и надамо се да ћемо одиграти много бољи наредни меч", одговорио је Јокић на питање дописника РТС-а Александра Жигића.

Затим је додао да је у питању само једна од седам утакмица и да ће његова екипа морати да одигра много бољу одбрану у наредном дуелу.

"Ово је само једна од седам утакмица, али тако обично говори онај који изгуби. Волео бих да смо ми победили и да су они рекли ово што сам ја. Морамо да будемо много бољи дефанзивно у наредном мечу, јер су дали велики број лаких кошева у другом полувремену", изјавио је Јокић.

Тренер Нагетса Мајкл Мелоун изјавио је да је Минесота много бољи тим него претходне године, када их је Денвер избацио у првој рунди плеј-офа, као и да је његовом тиму у другом полувремену недостајало снаге и концентрације.

Наредни меч игра се у ноћи између понедељка и уторка у 4.00 по средњоевропском времену.

субота, 18. мај 2024.
26° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара