Читај ми!

Бориша Симанић хитно оперисан, завршио учешће на Мундобаскету

Репрезентативац Србије Бориша Симанић завршио је учешће на Мундобаскету у Манили. Симанић је током ноћи оперисан и осећа се добро, саопштио је Кошаркашки савез Србије.

Након утакмице са Јужним Суданом, репрезентативац Србије Бориша Симанић је због повреде завршио такмичење, навели су из Кошаркашког савеза Србије.

"У дуелу испод коша Србије, пред крај јучерашњег меча, Симанић је добио јак ударац лактом у пределу бубрега. Процена судија, чак и након гледања поновног снимка је да приликом ударца није било намере, али Симанић због болова није могао да настави меч", наводи се у саопштењу.

Додали су да је, одмах по изласку из игре, Бориша Симанић упућен на ургентно одељење болнице у Манили, где је прво задржан на испитивању, да би у току ноћи под надзором доктора репрезентације Србије, проф. др Драгана Радовановића и оперисан.

Из КСС-а наводе да се Симанић осећа добро, бубрег и све функције су сачуване, али је након операције завршио своје учешће на Светском првенству.

Србија је победила у свим утакмицама у групној фази Мундобаскета, а у наставку такмичења састаће се са Италијом и Доминиканском Републиком.

недеља, 10. децембар 2023.
4° C

Коментари

Soraja
Шарлен од Монака – услови да се избегне развод
2ЈТ (за оне који нису са ДорЋола је ДВАЈТ
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Rocester Ny
Добротвор из Канаде
Deca
Чуваркућа – Моћна биљка за дуг и здрав живот
Leskovac
Бесплатна вантелесна оплодња и у Нишу