Мијатовић: После одласка из Партизана никада нисам био у ложи

Један од челних људи Фудбалског клуба Партизан, Предраг Мијатовић, истакао је после тријумфа над Чукаричким у 13. колу Суперлиге да никада после играчке каријере није био у ложи Партизана.

Фудбалери Партизана победили су на свом терену екипу Чукаричког резултатом 3:1 у оквиру 13. кола Суперлиге Србије.

Мијатовић је честитао играчима на победи после преокрета.

"Оно што бих потенцирао је карактер наших играча. Из негативног резутлата су направили да резултат буде позитиван", рекао је Мијатовић.

Утакмицу у Хумској званично је испратило 17.156 навијача који су здушно бодрили црно-беле.

"Што се тиче навијача, прави амбијент. То је оно што треба да се дешава на нашем стадиону. Имамо пуно ствари на којима морамо да радимо, у играчком кадру настојимо да промени свест, али увек је позитивно када се победи", рекао је члан привремене управе Партизана.

Мијатовић је истакао да је поносан због атмосфере на трибинама.

"Искрено да вам кажем, после каријере у Партизану, никада нисам био у овој ложи. У овом амбијенту, направили смо нешто интересантно, макар тако кажу људи који су долазили на стадион, да се одавно није видео овако добар амбијент. Био сам узбуђен, јер то желимо. Има пуно ствари које морамо да коригујемо, али када се победи све је добро", рекао је Мијатовић.

У наредном колу, Партизан ће играти против ТСЦ-а у Бачкој Тополи. Пре тога у среду, у шеснаестини финала Купа Србије, црно-бели ће гостовати у Новом Саду код Младости.

понедељак, 28. октобар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи