Читај ми!

Милојевић: Задовољан сам играчима, очекује нас убитачан ритам, али то смо желели

Тренер фудбалера Црвене звезде истакао је после победе над ИМТ-ом да је задовољан играчима који су наступили у мечу 11. кола Суперлиге Србије.

Фудбалери Црвене звезде савладали су екипу ИМТ-а у Лозници на стадиону Лагатор резултатом 3:1 у 11. колу Суперлиге Србије.

"Мислим да смо од првог минута ушли са доста енергије. Играли смо добро, контролисали утакмицу. Обично разбранимо противничке голмане, мислим да је данас голман екипе ИМТ-а правио чуда на голу, рекао је тренер фудбалера Црвене звезде.

Звезда је уписала осми узастопни тријумф у Суперлиги, док је ИМТ забележио пети пораз заредом у домаћем шампионату.

"Међутим, поново нам се дешава пад концентрације, када примимо гол. То је фудбал, надам се да ће и томе доћи крај са данашњом утакмицом. Задовољан сам са играчима који су данас наступили, има доста фудбалера који нису у такмичарском ритму, али су показали да заслужују шансу коју су добили. Идемо даље. Хвала дивним навијачима, у Лозницу је увек лепо играти, у правом фудбалском амбијенту. Надам се да ћемо се поново ускоро видети", истакао је Милојевић.

Пред црвено-белима је репрезентативна пауза, али Милојевић сматра са нема одмора.

"Имамо доста играча који су репрезентативци, желим само да се они врате здрави и да се поново припремамо. Очекује нас убитачан ритам, али је то нешто што смо истински желели. За све нас је то изазов, а верујем да ће све бити како треба", закључио је Милојевић.

Звезда је успела да дође до важних бодова, усамљена је на врху табеле Суперлиге Србије са 28 бодова.

понедељак, 07. октобар 2024.
10° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи