Читај ми!

Звезда није засијала у Лозници, али ипак освојила три бода против ИМТ-а

Фудбалери Црвене звезде савладали су екипу ИМТ-а у Лозници на стадиону Лагатор резултатом 3:1 у 11. колу Суперлиге Србије.

Звезда није засијала у Лозници, али ипак освојила три бода против ИМТ-а Звезда није засијала у Лозници, али ипак освојила три бода против ИМТ-а

Звезда је уписала осми узастопни тријумф у Суперлиги, док је ИМТ забележио пети пораз заредом у домаћем шампионату.

Тренер црвено-белих Владан Милојевић није извео најјачи састав против ИМТ-а, али је успео да дође до тријумфа. У уводним минутима, Звезда је покушавала да пронађе слабу тачку у дефанзиви ривала, али није у томе успевала. ИМТ је одговарао контранападима, али такође без реализације.

Први погодак на мечу виђен је у 35. минуту, а стрелац је био Милсон. На петнаестоминутну паузу, Звезда је отишла с голом предности.

Ипак, у наставку ИМТ је поравнао резултат, сјајним поготком Јоана Кура у 56. минуту. Крилни фудбалер је искористио грешку противника и лоше позиционирање голмана Звезде Омрија Глазера, те га је лобовао безмало с половине терена.

Нову предност Звезди донео је Милан Родић, после центаршута из корнера. Родић је одличним скоком, главом лопту спровео у противнички гол. У финишу меча, Силас је искористио добро додавње Гејлора Канге из слободног ударца. Силас је пронашао прави угао на десној страни унутар шеснаестерца у 90+2. минуту, а Канга га је одлично упослио.

Звезда на овом мечу није бриљирала, али је успела да дође до важних бодова. Усамљена је на врху табеле са 28 бодова. ИМТ има 20 бодова мање.

Звезду у наредном колу очекује меч против нишког Радничког у Београду, а ИМТ ће гостовати у Лучанима код екипе Младости.

Распоред и резултати 11. кола Суперлиге Србије:

Петак:
Раднички Ниш - ОФК Београд 1:1

Субота:
Раднички 1923 - Чукарички 1:1
Железничар - Младост 1:2
Партизан - Текстилац 4:1

Недеља:
Напредак - Нови Пазар 2:1
ИМТ - Црвена звезда 1:3
Спартак - Војводина 0:4
ТСЦ - Јединство 2:0

недеља, 06. октобар 2024.
10° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи