Милојевић: Очекујем добру утакмицу против ИМТ-а у Лозници

Тренер фудбалера Црвене звезде Владан Милојевић изјавио је пред утакмицу 11. кола Суперлиге са ИМТ-ом да очекује добру утакмицу и да је Лозница фудбалски град.

Фудбалери Црвене звезде у недељу од 19 часова гостују ИМТ-у у Лозници на стадиону "Лагатор".

"Очекује нас утакмица против надахнуте, младе и полетне екипе. Биће неизвесно, јер је ИМТ заиста добар тим. Имају много младих играча, добар су колектив, сјајно селектирани, о чему показују и трансфери које су имали у блиској прошлости. Много је ту младих играча који су прошле године освојили Омладинску лигу Србије, тако да треба обратити пажњу на читав колектив. Сматрам да ситуација на табели не осликава њихов квалитет и да то није реално стање", почео је Милојевић.

Рекао је да екипа има повређене играче, али да повреде нису страшне и да се нада да ће моћи да играју уз умор који имају.

Црвена звезда је у Лозници претходне сезоне освојила Куп Србије.

"Лепо је играти на Лагатору. Терен је у добром стању, Лозница и околина воле фудбал, тако да се надам да ће доћи у великој броју на стадиону који је заиста импозантан. Верујем да ће уживати у доброј фудбалској представи", истакао је Милојевић.

Талентовани Андрија Максимовић је добио позив за А репрезентацију Србије.

"Велика част за Андрију, али и нас као клуб. Андрија иде добрим путем, надам се да ће свој таленат показати и у репрезентацији, а нема сумње да је бисер српског фудбала", закључио је Милојевић.

субота, 05. октобар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи