Читај ми!

Партизан поново први пут с Милошевићем на клупи и Звездин повратак у реалност

Ремијем између Радничког из Ниша и ОФК Београда - 1:1, почело је 11. коло Суперлиге Србије. У наставку домаћег првенства, између осталих дуела, састаће се Партизан - Текстилац и ИМТ против Црвене звезде.

Партизан поново први пут с Милошевићем на клупи и Звездин повратак у реалност Партизан поново први пут с Милошевићем на клупи и Звездин повратак у реалност

Партизан и Звезда су у пртеходном колу убележили победе. Црно и црвено-бели ће покушати да наставе тријумфалним путем, против Текстилца и ИМТ-а.

Партизан ће играти против Текстилца од 18.30 часова, а црвено-бели у недељу против ИМТ-а на стадиону Вождовца у 19.00.

Саво Милошевић ће први пут у новој сезони предводити Партизан, а пред црно-белима је захтеван задатак, будући да на свом стадиону нису уписали тријумф још од 4. августа, после победе над панчевачким Железничаром.

Подсетимо, Милошевић је предводио тим из Хумске од 27. марта 2019. до септембра 2020. године и против Текстилца ће бити озваничен његов повратак на клупу црно-белих.

"Екипа је под огромним психолошким притиском и тај притисак јесте нешто што је камен спотицања и посебна тежина која се рефлектује на терену. По мени постоји један начин на који се излази из кризе. Да се сви ми у клубу жртвујемо и уз добре резултате изађемо из кризе. Добри резултати су најбољи лек за овакве ситуације. Потребна је посебна жртва, то је једини рецепт", рекао је Милошевић на конференцији за медије уочи меча.

Партизан је у претходном колу савладао Младост у Лучанима, али је пре тога био у серији лоших резултата. Тренутно налази на шестом месту, а освојио је 14 бодова на осам одиграних мечева.

Новајлија у Суперлиги, Текстилац је у досадашњем току првенства уписао три победе, два ремија и пет пораза, те заузима 12. позицију.

Звезда после пораза од Интера се враћа у реалност

Фудбалери Звезде су у доброј форми посматрајући домаће такмичење у којем немају равноправног противника већ седам узастопних сезона. Међутим, после пораза од Интера у Лиги шампиона, црвено-беле очекује повратак у реалност.

ИМТ је претпоследња екипа на табели Суперлиге, али нема сумње да ће бити мотивисана да пружи отпор тиму који наступа у елитном европском такмичењу.

Звезда је уписала седам узастопних тријумфа у новој сезони, док је ИМТ убележио четири пораза заредом. 

Поред поменутих мечева, занимљиви дуели биће одиграни у Лесковцу где се састају Раднички Крагујевац и Чукарички у суботу од 14.00, односно у Суботици где ће у недељу играти домаћи Спартак против новосадске Војводине у 19.00.

Распоред и резултати 11. кола Суперлиге Србије:

Петак:
Раднички Ниш - ОФК Београд 1:1

Субота:
Раднички 1923 - Чукарички 14.00
Железничар - Младост 16.00
Партизан - Текстилац 18.30

Недеља:
Напредак - Нови Пазар 14.00
ИМТ - Црвена звезда 19.00
Спартак - Војводина 19.00
ТСЦ - Јединство 21.00

субота, 05. октобар 2024.
14° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи