Читај ми!

Партизан објавио цене карата за вечити дерби

Фудбалски клуб Партизан саопштио је да ће у среду почети продаја улазница за меч деветог кола Суперлиге Србије против Црвене звезде, који ће бити одигран у понедељак, 23. септембра од 20.00 часова на стадиону у Хумској. 

У саопштењу се наводи да цене улазница за јужну и северну трибину коштају 800 динара. Исток бочно кошта 1.200 динара, док цене карата за Исток центар и Запад бочно износе по 1.800. Улазнице за трибину Запад центар вреде 2.000 динара.

"Продаја улазница за секторе намењене навијачима Партизана почиње у среду од 10 часова, само онлајн а сајту www.ticketline.rs уз могућност директног плаћања картицом и добијања улазнице на мејл", наведено је на званичном сајту Партизана.

Навијачи Партизана од петка 20. септембра улазнице могу да купе и директно на продајном месту Тикетлајн шопа на Новом Београду од 10.00 до 18.00 часова.

"Продаја улазница на благајнама Стадиона Партизана почиње у петак. Карте ће се продавати у петак, суботу и недељу од 10.00 до 18.00 сати, а у понедељак од 10.00 часова до почетка утакмице. На дан утакмице продаја карата је искључиво на благајнама стадиона Партизана од 10.00 часова до почетка утакмице", наводи клуб из Хумске.

Улазнице се могу резервисати и путем телефона у четвртак и петак од 10.00 до 17.00 часова.

"Продаја улазница за секторе намењене навијачима Црвене звезде почиње у суботу и то искључиво на благајнама Стадиона 'Рајко Митић'. Улазнице ће се у суботу и недељу продавати на благајнама Стадиона Рајко Митић од 10.00 до 18.00 часова. Сектори намењени за навијаче Црвене звезде су Север и Запад бочно улаз А", саопштено је из Партизана.

Из Хумске напомињу да је сходно Закону о спречавању насиља и недоличног понашања на спортским приредбама Републике Србије, продаја улазница за грађане Србије могућа само уз идентификациони документ са фотографијом (лична карта, пасош) или за странце (пасош).

"Лица млађа од 16 година не могу сама купити сезонску улазницу нити бити на спортској манифестацији без пунолетног пратиоца. Једна особа може купити највише четири улазнице уз лични идентификациони документ", закључује се у саопштењу Партизана.

уторак, 17. септембар 2024.
20° C

Коментари

Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Sažeto od Amazon produkcije
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Odlicna serija
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи