Читај ми!

Влаховић: Не бежим од решавања утакмица, Мота: Срећан сам и кад не да гол

Тренер Јувентуса Тијаго Мота је истакао после победе над Ђеновом (3:0) да српски нападач Душан Влаховић даје све од себе да буде укључен у игру екипe, чак и кад не постиже голове. Влаховић је навео да је свестан да се нападачима гледа искључиво број голова, али то га не брине.

Влаховић је био двоструки стрелац у победи над Ђеновом 3:0, пекинувши свој "голгетерски пост". Тренер Јувентуса наводи да је српски играч подједнако значајан у одбрани, као и у нападу.

"Непримање голова је тимски рад. Постизање голова добро почиње са голманом Матијом Перином, а непримање голова почиње са Влаховићем. Имамо групу која жели да се брани да би имала лопту и повратила је. Ово је веома важно, тим мора да буде чврст да тежи нечему великом. Искрено, мислим да превише обраћа пажња на једног играча. Он је увек био веома добар. Разумем очекивања и потребе нападача на овом нивоу, али као што сам рекао на почетку, он је позитиван лидер који много помаже. Срећан сам јер је постигао гол, али сам био срећан и када није. Он мора да напредује и да буде више повезан са тимом јер је важан играч у многим аспектима наше игре. Добар је и мора да настави да ради оно што ради", рекао је Мота после меча.

Влаховић је навео да не види проблем у критикама на рачун голгетерског учинка.

"Најважније је да смо победили и желимо да наставимо овако. Није проблем, људи причају. Ако даш гол, најбољи си, ако не даш најгори. На мени је да одговорим на терену и то ћу сигурно учинити. Понекад је мање прилика. Људи очекују да решавам утакмице и то је нормално, не бежим. Увек све урадим сто посто. Врло сам миран и увек ћу давати све од себе на терену. За нападача, када не постигне гол је тешко, али данас смо победили и то је једино важно", истакао је Влаховић.

недеља, 29. септембар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи