Читај ми!

Артета: Увек више волим чињенице од речи или претпоставки

Менаџер фудбалског клуба Арсенал Микел Артета изјавио да је лондонски клуб имао "нормалну" тактику на мечу са Манчестер ситијем у петом колу Премијер лиге, преноси Би-Би-Си (ББЦ).

Манчестер сити и Арсенал играли су у недељу без победника 2:2. Арсенал је у другом полувремену играо са фудбалером мање, пошто је у финишу првог дела меча искључен Леандро Тросар. Сити је до изједначења стигао у осмом минуту надокнаде времена.

Фудбалери Манчестер ситија Џон Стонс и Кајл Вокер оптужили су противничке играче да су се бавили "мутним радњама", а тренер Арсенала је укратко анализирао меч.

"Морали смо да играмо утакмицу какву смо морали. У првих 15 минута нисмо могли. Сити је играо 30 секунди са 10 играча, погледајте шта су урадили, нормално је шта су урадили. Нажалост ми смо били у истој ситуацији са Гранитом (Џаком) када смо изгубили 0:5 (2021) и извукли смо поуке", рекао је Артета.

Он је додао да ће у среду против Болтона у трећем колу Лига купа извести измењени састав због повреда играча.

"Увек више волим чињенице од речи или претпоставки. Да видимо ко ће сутра да буде на располагању и онда можемо да причамо о мутним радњама или таквим стварима. Нажалост, да, неколицина играча ће бити недоступна", навео је Артета, који је додао да је један фудбалер Арсенала зарадио тежу повреду.

петак, 27. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи