Читај ми!

Коријере дело спорт: Влаховић је компликована загонетка

Италијански лист "Коријере дело спорт" посветио је текст проблемима са којима се суочава тренер Јувентуса Тијаго Мота, међу којима је наведена и улога српског нападача Душана Влаховића.

Процес поновне изградње Јувентуса кренуо је обећавајуће победама у прва два кола Серије А. Уследила је стагнација са три ремија без голова, против Роме, Емполија и Наполија.

Етаблирани италијански лист "Коријере дело спорт" је у тексту под насловом "Јувентус од Влаховића до Дагласа: колико трња за Тијага Моту?" навео неколико проблема које нови тренер Тијаго Мота треба да реши. Међу њима је и улога Душана Влаховића.

"Влаховић, на пример, остаје компликована загонетка за решавање. Против Наполија је имао само шест додира са лоптом пре него што је замењен на полувремену, а да уопште није крочио у противнички казнени простор, није постигао погодак месец дана и често делује 'искључено' од својих саиграча, иако је тренер јавно истакао његову предиспозицију за жртвовање и спремност да избруси ивице плаховитог и немирног карактера. Душан још није попут Зиркзеа у Болоњи, односно директор напада који зна да се по потреби трансформише у грабежљивог финишера и ко зна како ће на емотивном нивоу моћи да реагује на скори покушај преговора око свог статуса. То ће се отворити у наредним недељама између Ђунтолија и његовог менаџера Ристића око бруто плате од 23.000.000 евра годишње коју Јуве намерава да умањи", пише у тексту.

Влаховић је у досадашњем току првенства једина два поготка постигао у мечу са Вероном.

петак, 27. септембар 2024.
32° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи