Читај ми!

"Оејзис" грозница захватила и Сити - нови дресови инспирисани култним албумом

Фудбалски клуб Манчестер сити представио је нову гарнитуру дресова која је инспирисана 30. годишњицом култног албума "Definitely Maybe", дебитантског издања манчестерског бенда "Оејзис". Дрес је дизајниран у сарадњи са Ноелом Галагером, гитаристом и једним од оснивача легендарне групе.

Оејзис грозница, која дрма читаву Европу откако су браћа Галагер недавно објавила да, након година сукоба и препуцавања, поново окупљају бенд и догодине крећу на велику турнеју по Британији, није заобишла ни Манчестер сити, клуб чији су Ноел и Лијам велики навијачи.

Шампион Енглеске је представио специјално дизајнирану четврту гарнитуру дресова којом се придружио обележавању 30. годишњице објављивања албума "Definitely Maybe", дебитантског издања групе Оејзис, једног од најбољих и најуспешнијих албума у историји популарне музике.

Сити ће посебну гарнитуру дресова, које прави компанија 'Пума', носити само на одабраним европским утакмицама, како би нагласио дух клуба који је спреман да игра на највећим позорницама у Европи, наведено је у саопштењу "грађана".

Нови дрес је само део читаве колекције "Definitely City", у којој су и дуксеви, тренерке, јакне, кошуље, мајице, качкети, шешири и ранчеви, а све је дизајнирано у сарадњи са Ноелом Галагером.

"Волео сам Сити пре свега, пре музике, пре него што сам знао шта је музика. Када нам се 'Пума' обратила на једној од утакмица са идејом да дизајнирамо дрес, требало је око пет секунди да пристанемо на то. Иста је палета боја као омот албума. Јединствена је, али је дефинитивно упечатљива и мислим да изгледа сјајно. Када гледате људе који представљају ваш клуб, важно је да изгледају добро", испричао је старији од браће Галагер за клупски сајт.

У склопу кампање, фудбалери Ситија Кајла Вокера, Матео Ковачић, голман Едерсон и чланица женског тима Џес Парк, заједно са тренером Пепом Гвардиолом, рекреирали су сцену са омота албума "Definitely Maybe" која је пре 30 година фотографисана у дневној соби гитаристе Оејзиса Мајкла Спенсера Џонса.

четвртак, 12. септембар 2024.
28° C

Коментари

Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Odlicna serija
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Bruka i sramota
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи