Бивши члан Звезде и Бенфике Виеира: Навијаћу за црвено-беле, долазим на "Маракану"

Некадашњи фудбалер Црвене звезде Хуго Виеира изјавио је да би пун стадион на мечу против Бенфике у Лиги шампиона могао да буде један од кључних фактора за позитиван резултат београдских црвено-белих

Виеира (36) је оставио дубок траг у Црвеној звезди, а током каријере носио је и дрес Бенфике.

"Црвена звезда и Бенфика су два велика клуба у мојој каријери и веома сам поносан што сам носио дресове два поменута тима. Очекујем једну сјајну утакмицу, с обзиром на то да тимови играју слично може се очекивати доста прилика за гол на обе стране", рекао је Виеира, преноси званични сајт Црвене звезде.

Открио је да одбрана Звезде мора да буде на висини задатка на мечу против Бенфике.

"Гледао сам утакмице Звезде ове сезоне и заиста делују врло квалитетно. Свиђа ми се што је екипа веома борбена и не прима много голова. Уколико дефанзивно буду на висини задатка, фудбалери Црвене звезде могу доћи до позитивног резултата против португалског тима", додао је Виеира.

Португалски фудбалер је најавио да ће у четвртак бити на стадиону "Рајко Митић".

"Бићу на стадиону у четвртак и навијати за Црвену звезду. Нема сумње да ће атмосфера бити одлична, познато је да су на Маракани најбољи навијачи на свету. Управо због тога сматрам да ће Бенфика имати још тежи задатак, јер не верујем да су се много пута сусретали са оваквом атмосфером", навео је Виеира.

Он је истакао да Црвена звезда може да оствари добар резултат у ЛШ.

"Због новог формата такмичења биће још теже свим екипама да се пласирају у нокаут фазу. Ипак, Звезда може до осмине финала. Гостовати на Маракани је веома тешко, те ће свим тимовима који долазе у Београд бити тешко да савладају 'црвено-беле' ", закључио је Виеира.

уторак, 17. септембар 2024.
22° C

Коментари

Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Sažeto od Amazon produkcije
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Odlicna serija
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи