Читај ми!

Силас: Једва чекам да дебитујем и заиграм на Маракани

Фудбалер Црвене звезде Катомпа Мвумпа Силас рекао је да једва чека да дебитује за нови клуб и заигра на Маракани и да осети атмосферу о којој су му сви причали.

Фудбалери Црвене звезде ће се у суботу од 20 сати састати са Напретком, кад ће шампион Србије прославити и 61. рођендан Маракане. Конгоанац је рекао да је узбуђен пред први меч у црвено-белом дресу.

"Ближи се прва утакмица, једва чекам да дебитујем и заиграм на Маракани. Радујем се што ћу коначно имати прилику да осетим атмосферу о којој су ми толико причали. Звезда је велики клуб, са богатом историјом.”

 На утакмици против Напретка ћемо обележити и 61. рођендан стадиона, што је заиста фантастичан податак. Очекујемо велики број звездаша, као и свуда у Европи знам да се навијачи ужеле клупског фудбала током репрезентативне паузе. Радујем се испуњеним трибинама и надам се да ћу већ на почетку испунити очекивања", истакао је Силас за клупски сајт.

Крилни нападач који је стигао на позајмицу из Штутгарта рекао је да је мотивисан пред бројне изазове у новом клубу.

"Иако сам недавно стигао у Црвену звезду, заиста се сјајно осећам у Београду, сви су ме јако лепо прихватили. Управо то ће ми много значити јер нас очекују утакмице на скоро свака три дана, што никад није лако. Тренутно смо фокусирани само на меч против Напретка, а касније ћемо размишљати о Лиги шампиона и "вечитом” дербију.”

“Мотивисан сам да на првој утакмици у Звездином дресу обрадујем наше навијаче тријумфом, који би био сјајна увертира за наставак овог такмичарског циклуса. Верујем у велику подршку звездаша и да ће увеличати прославу рођендана доласком на стадион", закључио је Силас.

четвртак, 12. септембар 2024.
17° C

Коментари

Bruka i sramota
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Tolkin bi se zgrozio
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar na kritiku
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Čemu neki izrazi
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Dobra kritika
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи