Читај ми!

Крунић: Звезда је заувек била сан, можемо много уз навијаче

Нови фудбалер Црвене звезде Раде Крунић изјавио је да једва чека да истрчи пред пуну "Маракану" и заигра за црвено-беле.

Крунић: Звезда је заувек била сан, можемо много уз навијаче Крунић: Звезда је заувек била сан, можемо много уз навијаче

Крунић је у смирај прелазног рока потписао уговор са Црвеном звездом. Тренутно се налази у Холандији због репрезентативних обавеза са селекцијом Босне и Херцеговине.

"Осећам се чаробно, јер сам остварио дечачки сан. Много сам срећан и поносан на себе због тога. Ево и сад се најежим када помислим на навијаче. Сањао сам о томе као дечак, после и као човек и професионалац, а сада се то коначно дешава. Хвала Богу на томе", рекао је Крунић, преноси званични сајт Звезде.

Говорио је и о очекивањима у црвено-белом дресу.

"Мислим да је дупла круна реална, с обзиром да већ дуго доминирамо српским фудбалом. Наравно да сам пратио Звезду, како у Европи, тако и у првенству. Трофеји су обавеза у Звезди, и подразумевају се. Свестан сам тога. Што се Лиге шампиона тиче, играмо против елите европског фудбала, али уз помоћ публике, мислим да можемо много. Видело се како су момци одиграли против Бодеа на Маракани. Надам се да ћемо проћи у нокаут фазу", додао је Крунић.

Нови фудбалер Црвене звезде је имао и поруку за навијаче "црвено-белих".

"Даћу свој максимум да се представим у најбољем светлу у Црвеној звезди. Надам се да ће нас навијачи бодрити на свакој утакмици, заправо сам сигуран да хоће", подвукао је Крунић.

Крунић је дошао на позајмицу из Фенербахчеа, а раније је играо и за Милан.

четвртак, 05. септембар 2024.
30° C

Коментари

Juga
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Trudnoca
Бесплатна вантелесна оплодња и у Нишу
Pun mesec
Како Месец утиче на физичко и ментално здравље
Mirjana
Преминуо Игор Холодков
Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару