Читај ми!

Милојевић: Има времена за плеј-оф Лиге шампиона, сад мислимо на Нови Пазар

Тренер фудбалера Црвене звезде Владан Милојевић рекао је да је екипа фокусирана само на сутрашњи меч против Новог Пазара и да је прерано да се размишља о плеј-офу за Лигу шампиона.

Звезда меч четвртог кола игра у суботу од 20.00 на стадиону "Рајко Митић".

"У овом тренутку заостајемо два бода у првенству, фокусирани смо само на наредну утакмицу, на меч против Новог Пазара. Гледамо утакмицу по утакмицу, биће времена да размишљамо о мечу плеј-офа Лиге шампиона. Нови Пазар је променио доста играча, са друге стране дошао им је и нови тренер, господин Трајковић који је амбициозан. Лично га познајем и знам да је 24 сата у фудбалу. Нови Пазар је показао завидан ниво игре у овом делу првенства", рекао је Милојевић на данашњој конференцији за медије.

Свестан је тренер Звезде да ривал има квалитет, да има доста искусних, али и младих играча.

"Међутим, сигурно да је Адем Љајић играч од ког прети највећа опасност и који по квалитету можда и превазилази Суперлигу. Са друге стране, никада у фудбалу игра не зависи само од једног играча, добро су укомпонована екипа, имају доста брзих и младих играча. За сада су показали једно добро лице у овом делу првенства. Обраћамо пажњу на све детаље, па тако и на Љајића. Никада једну екипу не чини само један играч. Он им даје "шмек" у игри, али они имају доста фудбалера, морамо повести рачуна", додао је Милојевић.

Занимало је представнике медија и да ли ће голман Омри Глазер бити спреман за плеј-оф Лиге шампиона.

"Не знам, видећемо. Одређени играчи су повређени. За сад је јако битно да све иде по протоколу, желимо да играчи буду спремни за ту можда и најбитнију утакмицу", подвукао је Милојевић.

Клуб су напустили Виктор Радојевић и Урош Кабић.

"Прошли су са нама припремни период, Кабић после позајмице у Италији, као и Радојевић. Ради се о интересантним, добрим играчима, али имамо велики ростер. Након разговора са њима, донели смо одлуку и увек сам за то, да уколико не могу да добију прилику коју можда заслужују, боље да оду негде где могу да се изборе. Мислим да је то прави пут и права позиција. Немам никакву дилему да ће они у будућности својим играма потврдити да заслужују да се врате у Црвену звезду", истакао је Милојевић.

Шеф струке црвено-белих истиче да се екипа још увек налази у процесу уигравања и достизања максималне физичке спреме. 

"Још увек се уигравамо, доста играча је дошло. Ако неко мисли да имам чаробни штапић, немам га. Милсон је дебитовао, такође и Сеол. Није било планирано да он игра, али смо имали проблем са болешћу Мимовића, тако да је у последњем тренутку одлучено да игра. Имамо доста дебитаната, Елшник је такође ушао у игру. Потребно нам је време, не тражим никакав алиби. Знам да је у фудбалу то најтеже да имате, опет са друге стране немам толико простора, морамо да се уигравамо кроз такмичарске утакмице. Можда нас је то донекле коштало на мечу против Лучана, али опет са друге стране то је нека цена коју ћемо морати да платимо", рекао је Милојевић.

Није желео Милојевић да открива да ли ће Ендиај и Дуарте почети утакмицу.

"Не знам, видећемо. Доста играча смо довели и оно што могу да кажем у овом тренутку јесте да имамо заокружен ростер. Видећемо да ли ће неки играчи, долазити или одлазити, прелазни рок је жива ствар. Донећемо одлуку, зависи од противника, њиховог стања, као и од физичког стања играча. Рекао сам да можда тим који игра у овом тренутку није избалансиран физички, неки играчи заостају у неким сегментима, неки не. Покушавамо да пронађемо баланс, видећемо за који ћемо се састав одлучити", закључио је Милојевић.

петак, 09. август 2024.
27° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару