Читај ми!

Станојевић: Динамо је архивиран, бавимо се нашим проблемима

Tренер фудбалера Партизана Александар Станојевић каже пред друго коло Суперлиге Србије да је екипа Железничара озбиљан противник, као и да његом тим зна шта мора да уради како би победио у сутрашњој утакмици.

Партизан ће сутра у трећем колу Суперлиге Србије од 20.00 часова дочекати Железничар из Панчева.

"Пред нама је изузетно озбиљан противник који је у припремном периоду и на почетку првенства показао да је са новим тренером добио добру организацију. Фокусирани смо, концентрисани и знамо шта морамо да урадимо на сутрашњој утакмици", рекао је Станојевић на конференцији за медије.

Нагласио да су фудбалери Партизана архивирали двомеч квалификација за Лигу шампиона у којем су црно-бели поражени од Динама из Кијева укупним резултатом 9:2.

"Архивирали смо двомеч са Динамом и морамо да се бавимо конкретним стварима. У фудбалу је јуче већ далека прошлост. Више се бавимо нашим проблемима, које имамо као екипа. Мислим на играчке ствари и техничко-тактичке детаље. Када је психолошка припрема у питању, сваки играч Партизана мора да буде психолошки спреман на свакакве ситуације", изјавио је тренер Партизана.

Станојевић је похвалио екипу Железничара, као и тренера Марка Савића.

"Марко више није перспективан тренер, већ је формиран. Освојио је титулу у иностранству и показао се са Вождовцем. Одличан је тренер. Испратили смо како је играо Железничар, имају изузетно интензивну екипу, јасни су им захтеви и начин игре и из тог угла су барем лакши за анализу. Више смо фокусирани на нас, јер требамо нас да нађемо и да изађемо из ове ситуације", поручио је Станојевић.

Тренер Партизана се осврнуо на прелазни рок, од управе клуба очекује да ускоро доведе два играча.

"Грималдо је изузетно млад дечко, дошао са другог континента, на тренинзима је показао већ неке ствари. За то смо да се доводе млађи играчи и ту ћемо ући у ризик, али мислимо да ће нам то донети нешто. Очекујемо 'осмицу' и нападача, евентуално још једног крилног играча. Желимо да створимо игру какву желимо, не тражимо алиби, довели смо све што смо примарно желели. На време сам добио одређене играче који су ми заиста били неопходни", закључио је Станојевић.

После два кола Суперлиге Србије, Партизан се налази на првом месту са шест бодова, док се Железничар налази на петој позицији са четири бода.

субота, 03. август 2024.
26° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару