Читај ми!

Станојевић: Против Јединства нас чека тежак меч, очекујем добар амбијент

Тренер фудбалера Партизана Александар Станојевић изјавио је данас да његову екипу сутра против Јединства очекује тешка утакмица, као и да ће на стадиону бити добар амбијент.

Партизан ће у суботу у другом колу Суперлиге Србије од 20.00 часова гостовати Јединству на Убу.

"После великог пораза за нас чека нам тешка утакмица, стадион је распродат, то ми је драго, биће добар амбијент. Данас имамо последњи тренинг, спремно дочекујемо утакмицу", рекао је Станојевић на конференцији за медије.

Станојевић је похвалио екипу Јединства, као и тренера Ивана Радовановића.

"Довели су доста нових играча, не одустају од свог стила, гледали смо их против Звезде, млада екипа која ће тек да буде добра. Отишао им је најбољи играч, али су довели доста добрих странаца, организовани су, специфично играју. Млад стручњак који је дуго играо Италији. Видео сам његову идеју и модел игре који форсира, драго ми је у Србију", поручио је Станојевић.

Сматра да екипа није успела да наметне стил, као и да играчи још увек нису спремни у потпуности.

"Нисмо успели на припремана да наметнемо стил, имали смо проблеме. Нису сви играчи потпуно спремни, због повреда и других разлога, у ходу покушавамо неке ствари да имплементирамо. Морамо брзо да решавамо одређене ствари", нагласио је Станојевић.

Партизан је у уторак поражен од Динама из Кијева 6:2 у квалификацијама за Лигу шампиона, док је у првом колу Суперлиге Србије победио Напредак после гола у 93. минуту.

"Нисмо направили корак унапред, у Европи и домаћем такмичењу. Мене више брине напад, у односу на одбрану. Противник нас је млео све време. Нисмо били на нивоу. Имали смо мало улазака у 16 метара противника. Екипи је потребно освежење у играчком кадру. Мени су потребна два прелазна рока да направим екипу по свом укусу. У овом року су ми потребна још три играча, као и у следећем", додао је Станојевић.

Станојевић је рекао да очекује да управа клуба ускоро доведе два играча.

"Клуб ради на томе, надам се да ће до утакмице са Луганом довести два играча. Партизан има огроман буџет за појачања и плате за српске услове. Партизан озбилљно плаћа играче и то не треба тако да буде. Имате играче под уговором које не можете да склоните, имам 28 играча који су данас тренирали. Сигурно ће доћи три играча, крило, офанзивна осмица и наћи ћемо нападача пошто ћемо добити понуду за Салдању. Други прелазни рок ће бити мој печат, морамо сад да реагујемо хитно", изјавио је Станојевић.

Поручио је да не жали што је поново дошао у клуб и да ће наставити да буде истрајан.

"Знао сам како ће бити, не жалим што сам дошао. Било је разних прича, обећања, никад се не кајем, истрајан сам, зато сам ту. Биће потребна помоћ од стране клуба", закључио је Станојевић.

Партизан има три бода на табели после првог кола, док је Јединство без бодова.

петак, 26. јул 2024.
25° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару