Читај ми!

Владан Милојевић: Очекивали смо тврду игру, извукли смо доста поука

Тренер фудбалера Црвене звезде Владан Милојевић изјавио да је очекивао тврду игру, као и да је његов тим извукао доста поука из утакмице у којој је поражен од Таљарес Кордобе. Истакао је да су млади играчи добили прилику и одлично је искористили у припремним утакмицама и загвалио се домаћинима на одличној организацији турнира.

Звезда је у последњем колу Летњег купа у Санкт Петрбургу поражена од Таљарес Кордобе са 1:0, а тренер Милојевић је истакао да је утакмица била неочекивано интересантна.

"Иза нас је интересантан меч, с обзиром на чињеницу да смо га одиграли последњи дан пред полазак за Београд. Играли смо против екипе која има апсолутно другачији стил игре, долази са другог континента. У припреми меча смо очекивали тврду игру, јаке дуеле, доста прекида, међутим оно што је добро и позитивно јесте да смо извукли доста поука из ове утакмице, које ће нам значити у наставку", изјавио је Милојевић.

Милојевић је нагласио да је велики број младих играча добио прилику на припремним утакмицама у Русији.

"Без обзира на резултат, оно што је битно јесте да све утакмице које смо одиграли у Русији, младим играчима много значе, по први пут се сусрећу са таквим интензитетима, где морају брзо да реагују. Нама ће свакако ове утакмице дати пуну слику, а и пре овог турнира доста ствари нам је већ било јасно, тако да хоћемо да направимо систем и да задржимо континуитет игре у току 90 минута", рекао је Милојевић.

Звезда је претходно у Санкт Петербургу одиграла победила Сочи 2:0 и Зенит 2:1 чиме је практично обезбедила освајање купа у Санкт Петрбургу.

"Овде нам је било изузетно добро, захваљујем се домаћинима, имали смо феноменалне услове. Није било лако, после Златибора наставили смо рад у Русији, доста играча нам се прикључило тек у другом делу. Имамо дисбаланс неке физичке припреме код појединих играча, али такав је календар. Са једне стране играчи морају да добију ментални и физички одмор, а опет са друге стране морају да надокнаде пропуштено, јер је све ово база за даље такмичење и дугу сезону која нас очекује", нагласио је Милојевић.

Суперлига Србије почиње 20. јула, Звезда ће у првом колу угостити Једиство са Уба.

"Ишчекујемо прву утакмицу, за нас су тренинзи напорни, радимо сваки дан, а све са циљем да будемо што спремнији. Пријатељске утакмице су једно, за разлику од званичних, када почиње борба за бодове. Очекујем наше навијаче да дођу у што већем броју, иако знам да су у току годишњи одмори, треба подржати ову екипу. Преостаје нам да се мало одморимо и једва чекамо да их видимо у суботу на стадиону", закључио Милојевић.

уторак, 16. јул 2024.
39° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару