Читај ми!

Треће коло плеј-офа Суперлиге - Звезда дочекује ТСЦ, Војводина у гостима код Партизана

Фудбалери Партизана дочекаће екипу Војводине од 17.00 у мечу трећег кола плеј-офа Суперлиге Србије. Црвена звезда ће након тога на свом терену од 19.00 угостити ТСЦ.

Треће коло плеј-офа Суперлиге - Звезда дочекује ТСЦ, Војводина у гостима код Партизана Треће коло плеј-офа Суперлиге - Звезда дочекује ТСЦ, Војводина у гостима код Партизана

Име новог шампиона Суперлиге могло би да буде познато већ након трећег кола овгодишњег плеј-офа, уколико се резултати поклопе у корсит Црвене звезде.

Расплетом у последњих неколико кола, питање освајача трофеја више се и не поставља, а једина непознаница остаје када ће и формално Партизан остати без шансе да стигне црвено-беле.

Тако нешто могло би да се догоди и данас, када вечите ривале очекују нови захтевни сусрети.

Звезда веома близу новом трофеју

Реми против Војводине у Новом Саду није умногоме наштетио шампионским амбицијама Црвене звезде коју само формалност дели од седмог узастопног наслова првака државе.

Екипа Владана Милојевића одиграла је нешто слабији меч против новосадских црвено-белих и у већем делу сусрета, а нарочито у првом полувремену, била је потчињен ривал.

Покушао је повратник на место тренера Звезде да пружи шансу млађим фудбалерима и одмори неке од искуснијих играча, али се то није позитивно одразило на игру екипе.

Имаће београдски клуб до краја сезоне довољно прилика да дође до недостижне предности у односу на другопласирани Партизан, али би то могло да се деси већ данас, уколико Партизан киксне против Војводине, а Звезда успе да савлада ТСЦ.

Са друге стране, ТСЦ је победом над црно-белима у претходном колу стигао на само четири бода од другог места, те би добром серијом резултата у последњих пет кола, уз наравно нове изгубљене бодове екипе Алберта Нађа, могао да се нада бољој позицији у квалификацијама за европска такмичења.

ТСЦ је у претходном периоду значајно подигао ниво игре и према речима тренера екипе из Бачке Тополе Жарка Лазетића, у Београд долазе по победу.

Партизан у великој кризи

Након четири везана пораза у свим такмичењима, испадања из Купа Србије и угрожавања другог места на табели, управа Партизана сменила је Игора Дуљаја са места шефа стручног штаба.

Као нови главни тренер црно-белих именован је Алберт Нађ који је био Дуљајев помоћник.

Бивши фудбалер екипе из Хумске имаће тежак посао да покуша да мотивише екипу која је добар део сезоне провела на првом месту да се у последњих неколико кола тргне и сачува другу позицију.

Први корак ка том подухвату требало би да буде проналажење решења за дефанзивне проблеме, којих у Партизану имају напретек.

Евентуални кикс против Војводине врло вероватно би значио и коначни опроштај од титуле, а имајући у виду форму Новосађана, Нађов тим очекује тежак меч.

Војводина је после пласмана у финале купа успела да одоли шампиону на свом стадиону, а мотива им неће мањкати ни у новом сусрету са још једним фаворитом.

Тим Божидара Бандовића налази се на шестом месту са четири бода мање од Радничког 1923. Крагујевчани за сада држе последње место које води у Европу и Војводина ће морати да направи добар низ резултата у преосталим сусретима како би могла да се нада и понеком киксу екипе Феђе Дудића.

Распоред и резултати трећег кола плеј-офа Суперлиге Србије:

Четвртак:
Раднички 1923 - Младост 16.00
Партизан - Војводина 17.00
Чукарички - Напредак 18.30
Црвена звезда - ТСЦ 19.00

петак, 17. мај 2024.
20° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара