Читај ми!

Без голова на "Карађорђу" - Звезда и Војводина поделили бодове

Фудбалери Црвене звезде и Војводине одиграли су реми без голова у мечу другог кола плеј-офа Суперлиге.

Нерешен исход више одговара прошлогодишњем прваку који има велику предност у односу на Партизан, док се Војводина налази у великој борби за четврто место.

Војводина је била бољи тим у првом полувремену, створила је више прилика и контролисала посед. Божидар Бандовић је одлично припремио утакмицу, а његови играчи показали висок ниво мотивације.

Звезда је меч почела у нешто другачијем саставу у односу на неке претходне утакмице. Шансу да меч започну од првог минута добили су Огњен Мимовић и Урош Сремчевић, док је Шериф Ендиај остао на клупи.

Нису београдски црвено-бели, вероватно изморени након два вечита дербија, много тога приказали у првом делу, док је Војводина показала већу жељу за победом која би јој била од великог значаја у борби за Европу.

Једина велика шанса у првих 45 минута виђена је испред гола Омрија Глазера у 34. минуту када је Кејлеб Зади после одличног продора по левој страни погодио стативу.

У другом полувремену Звезда је заиграла нешто офанзивније и већ у 48. минуту пропустила велику шансу када је Александар Катаи одличним дриблингом избацио Сеида Кораћа, али је његов ударац одбранио Лазар Царевић.

Војводина се у наставку ослонила пре свега на контранападе, а из једног од њих је умало повела у 59. минуту када је Зади поново одлично прошао по левој страни, али је његов ударац зауставио Глазер.

До краја меча виђено је по неколико узбуђења на обе стране - највеће у 91. минуту када је Царевић одбранио Хвангов ударац са дистанце - али голова није било.

Звезда сада има једанаест бодова предности у односу на Партизан који има утакмицу мање, док је Војводина остала на шестом месту са три бода мање од петопласираног Чукаричког.

Распоред и резултати другог кола плеј-офа Суперлиге Србије:

Петак:
Чукарички - Младост 4:1

Недеља:
Војводина - Црвена звезда 0:0
Напредак - Раднички 1923 1:4
Партизан - ТСЦ 1:2

уторак, 14. мај 2024.
15° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара