Читај ми!

Милојевић: Хвала навијачима на подршци, направили су сјајан амбијент

Тренер Црвене звезде рекао је после ремија са Војводином да је задовољан игром екипе, да су неки други играчи добили шансу, јер је екипа уморна после два захтрвна дуела са Партизаном. Тренер Војводине Бандовић такође је био задовољан атмосфером, али и игром своје екипе против, како је рекао, шампиона.

Милојевић се захвалио навијачима који су створили сјајну атмосферу и подржали клуб на овако тешком мечу који је дошао последва “вечита“ дербија.

“Сигурно да смо у овом тренутку мало енергетски празни, али желели смо да пружимо шансу младим играчима, да осете како је играти дерби. Хвала навијачима који су дошли и направили сјајан амбијент", изјавио је у Новом Саду тренер фудбалера Црвене звезде Владан Милојевић после меча са Војводином.

Фудбалери Војводине и Црвене звезде одиграли су у Новом Саду без голова, у утакмици 32. кола Суперлиге Србије, односно другог кола плеј-офа.

"Играмо на свака три дана, ритам среда - недеља је напоран. Имали смо две тешке утакмице. Сигурно да смо у овом тренутку мало енергетски празни, али желели смо да пружимо шансу младим играчима, да осете како је играти дерби. Све у свему сам задовољан, идемо даље. Хвала навијачима који су дошли и направили сјајан амбијент. Нашим навијачима хвала на подршци", рекао је Милојевић.

Црвена звезда је прва на табели СЛС са 81 бодом, а црвено-бели ће у наредном колу плеј-офа СЛС на свом терену дочекати ТСЦ.

"Очекује нас утакмица против ТСЦ која неће бити ни мало лака. Идемо да се добро одморимо и да у четвртак пружимо добру партију", закључио је Милојевић.

Бандовић: Одиграли смо чврсту утакмицу против шампиона, била је сјајна атмосфера

Тренер фудбалера Војводине Божидар Бандовић изјавио је да је његов тим одиграо одличан меч против Црвене звезде.

"Сложио бих се за сјајну атмосферу. Чврста утакмица против шампиона. Задовољан сам и са пресингом и са поседом, поготово са те три-четири ситуације где смо могли да постигнемо гол. Све у свему, одлична утакмица", рекао је Бандовић по завршетку утакмице.

Војводина се тренутно налази на петом месту на табели СЛС са 51 бодом. Клуб из Новог Сада ће у наредном колу плеј-офа СЛС гостовати Партизану.

уторак, 14. мај 2024.
19° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара