Читај ми!

Игор Матић за РТС: Биће тежак меч али борићемо се и уживати

Тренер Чукаричког Игор Матић је за РТС истакао да очекује тешку утакмицу са Олимпијакосом у Атини али ће тај меч свакако бити својеврски спектакл за уживање и играча и гледалаца. Чукарички је од 21 час гост грчког тима у првом мечу плеј офа за улазак у групну фазу Лиге Европе.

Уз дозволу менаџмента хотела у којем су смештени играчи и стручни штаб добили смо дозволу да разговарамо са шефом стручног штаба екипе са Бановог брда, Игорем Матићем о очекивањима пред вечерашњи фудбалски клуб Чукарички историјски сусрет, односно дуел са грчким Олимпијакосом.

Па, конкретно шта очекујемо у овој утакмици, али стварно таквом мислим сви треба да уживамо. Уживамо и играчи и стручни штаб и људи из клуба, стварно част и привилегија је бити део овакве утакмице, играти против овако једног великог клуба, знамо шта Олимпијакос значи у европском, грчком фудбалу, клуб са највише трофеја, мноштво великих играча у екипи, али нормално и ми имамо своје неке наде, амбиције, треба да будемо пре свега вечерас мудри, храбри, сконцентрисани и верујем да можемо да дођемо до резултата, неког повољног резултата. Опет причамо, ово је само данас прво полувреме, имамо још једну утакмицу у Србији у Лесковцу, тако да пре свега треба да будемо мудри како бисмо дошли до повољног резултата.”, рекао је Матић.

Шта ће по вама бити пресудно у првом мечу плаy-оффа за Лигу Европе, који ће бити одигран вечерас у Атини.

”Ако знамо Олимпијакос и ово што смо радили, анализу њихових утакмица, пресудно по мени ће бити 20-25 минута да уђемо добро, сконцентрисано у утакмицу. Поготово ако причамо о њиховим навијачима, очекујемо негде пун стадион, то им даје неки ветар у леђа... Неки први 20-25 минута да издржимо тај први притисак, после тога ће све бити лакше. Опет утакмица траје 90 минута, али мислим да је првих 20-25 минута кључно... Негде да останемо у игри и после тога ће бити све лакше. Имамо велики ростер играча, тако да још једном ћу да се поновим, треба да уживамо сви у вечерашњој утакмици.”, закључио је тренер Чукаричког.

Желимо вам да остварите ваше жеље, хвала што сте говорили за Радио-телевизију Србије, а вама поштовани гледаоци, топла препорука из Атине, останите уз ваше РТС програме, вечерас од 21 сата у директном преносу, можете посматрати први меч плаy-оффа за Лигу Европе између Олимпијакоса и Чукаричког из Атине.

уторак, 01. октобар 2024.
9° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи