Читај ми!

Глазер: Желим да се докажем и да испишем нове странице историје Црвене звезде

Нови голман Црвене звезде Израелац Омри Глазер изјавио је да жели да се докаже на терену и додао да му је велика част што је потписао уговор са "црвено-белима".

Глазер је потписао трогодишњи уговор са Црвеном звездом уз могућност продужења на још једну сезону.

"Велика част је за мене што сам у прилици да потпишем за велики клуб као што је Црвена звезда. Желим да се докажем на терену, свестан сам да је ово шанса, али и част за мене. Сви су ме лепо и топло дочекали, а ја, једва чекам да се докажем на терену", рекао је Глазер на званичном представљању, саопштио је београдски клуб.

Он је истакао да има велико поштовање за Црвену звезду.

"Дајем све од себе, трудим се да будем добар, и на терену, и ван њега. Имам велико поштовање за Звезду, познајем историју клуба, а желим да пишем нове странице исте. Желим да побеђујем, освајам титуле, играм Лигу шампиона, наравно, и да будем најбољи голман у Србији", додао је нови голман Црвене звезде.

Глазер је навео да је свестан да је на голу Црвене звезде наследио некадашњег капитена Милана Борјана.

"Борјан је легенда Звезде, урадио је велике ствари за клуб, практично је постигао све у српском фудбалу, такође одлично брани и за Канаду, показао се на Светском првенству. Не познајем га, али сам чуо да је добар човек, ипак, он је Милан, а ја сам Омри и хоћу да покажем себе и своје квалитете. Не желим да ме гледају кроз призму њега, већ кроз оно што ја постигнем", изјавио је израелски голман.

Он је истакао да о доласку у Црвену звезду није размишљао ни тренутак.

"Био сам изненађен, јер нисам радио са Бараком Бахаром две године, али се знамо из Израела. Ипак, знао сам да је Звезда велики клуб и нисам размишљао о другим опцијама када сам добио позив. Одмах сам рекао да", додао је Глазер, који ће у Звезди носити дрес са бројем 18.

"Број 55 је заузет, тај сам хтео, али га Срнић носи, тако да сам изабрао 18. Волим и тај број, срећан је у Израелу и надам се да ће ми донети успехе", навео је голман Црвене звезде.

Глазер има и румунски пасош, али истиче да није имао дилеме око преласка у Црвену звезду.

"Звали су ме и други клубови, али чим сам чуо да ме тражи Звезда, ништа друго ме није занимало. Знам шта могу да постигнем овде - велике ствари, то је клуб са историјом и невероватним навијачима. Кад се тако погледа, нема друге опције, само Звезда", истакао је израелски чувар мреже.

Он је признао да је прошле године испратио мечеве Црвене звезде и Макабија из Хаифе.

"Гледао сам, и дефинитивно Звезда није имала среће, с обзиром на примљен гол у последњим тренуцима меча. С друге стране, велика победа Макабија. Међутим, сада Звезда игра директно групну фазу и желимо да покажемо квалитет, колико смо јак клуб и да направимо велике ствари. Наравно да сам упознат са Звездом, али оно о чему сам највише слушао је чувени тунел на Маракани. Другари који наступају за Макаби су ми причали да је то нешто невероватно и да такву буку нису чули у животу. Једва чекам да осетим то", закључио је Глазер.

Глазер је рођен 11. марта 1996. године у Тел Авиву. Висок је 190 центиметара и каријеру је започео у Хапоел Ранани, а потом је играо за Макаби Хаифу и Хапоел Бер Шеву.

"Желели смо да решимо питање позиције голмана у овом прелазном року и довели смо Глазера. Он је репрезентативац Израела и долази на предлог Барака Бахара и његовог стручног штаба. Познају га, имају поверење у њега и сматрају да ће се одлично уклопити у све захтеве. Што се тиче других појачања, не говорим о именима, али мислим да ћемо ових дана представити још једног сјајног играча", рекао је спортски директор Црвене звезде Митар Мркела.

субота, 05. октобар 2024.
14° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи