Читај ми!

Терзић: Са Бахаром почиње нова ера Звезде, време је за искорак

Генерални директор Црвене звезде Звездан Терзић нагласио је да ће уз доминацију на домаћем тлу, црвено-бели подићи летвицу очекивања у Европи.

Терзић је навео да је време за искорак са доласком Барака Бахара на место тренера

"Без обзира на резултате и доминацију у нашем фудбалу, време је за искорак. То је наша обавеза, осећамо да народ очекује да подигнемо летвицу очекивања", рекао је Терзић на промоцији Барака Бахара.

"Почиње нова ера Црвене звезде, будућност клуба је са Бараком Бахаром. Са њим долази оформљен тим који је показао да зна да ради посао и убеђен сам да све оно што је показивао у Израелу, показати и овде. Годину дана га желимо, пратимо га, јако поштујемо што је показао у Израелу, како је играо у Лиги шампиона са Макабијем", истакао је Терзић.

Он се посебно захвалио досадашњем тренеру Милошу Милојевићу.

"Оставио је отворена врата, уверен сам да ће се једног дана вратити у Звезду. Потребна нам је свежа крв и енергија, уз пуно поштовање и респект свих који су до сада донели радост Звезди, додао је Терзић.

"У том смеру наш скаутинг тим, са спортским сектором, урадио је много тога. Неке ствари приводимо крају. Последња два месеца смо укључили и Бахара у процедуру. Јасно нам је какав профил играча тражи нови тренер. Бићемо бржи, снажнији, офанзивнији, млађи... Свесни смо мана, али смо показали да знамо да правимо резултате и да можемо да будемо и мало препотентни", поручио је Терзић и открио да када је о појачањима реч сигурно долазе двојица нових нападача.

петак, 19. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво