ТУР - ГРУ 18.00
ПОР - ЧЕШ 21.00
Читај ми!

Џајић за РТС: Један успех може умногоме да поврати углед српског фудбала

Председник Фудбалског савеза Србије Драган Џајић каже за РТС да од Европског првенства у Немачкој очекује добар фудбал, а од "орлова" да се боре и дају свој максимум.

Председник Фудбалског савеза Србије Драган Џајић у Немачкој је заједно са фудбалерима и стручним штабом српског националног тима. За РТС каже да од Европског првенства очекује добар фудбал.

"Учешће су избориле најбоље европске екипе и када је једно такво такмичење, требало би очекивати добар фудбал, неизвесне утакмице и све оно што фудбал чини лепим", каже председник Фудбалског савеза Србије. 

Нада се да ће све селекције имати шта да покажу гледаоцима у Немачкој и широм Европе. Каже да се времена мењају, али да играчима и тренерима може да укаже на оно што види, као и да покуша да их мотивише.

"То су искусни играчи, играју у великим европским клубовима. Имамо подршку са свих страна, осећају да би нашем народу у Србији требало да прикажу најбоље што могу и да их обрадују", истиче Џајић.

Председник ФСС-а наводи да су Енглези виђени као једни од фаворита у Немачкој, али да то не значи да ће српски фудбалери да се предају.

"Верујем и убеђен сам да ће играчи дати свој максимум. Знају за шта се боре. Морају да играју за љубитеље фудбала у Србији. Један успех може умногоме да поврати углед српског фудбала и њима донесе велику афирмацију", закључује председник Фудбалског савеза Србије у разговору за РТС. 

уторак, 18. јун 2024.
32° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије