Читај ми!

Извињење РТС-а Абдулаху Шеховићу због ненамерне грешке у организацији Кроса у Лесковцу

Радио-телевизија Србије извињава се због ненамерне грешке која се догодила у организацији Кроса РТС-а у Лесковцу, због које Абдулах Шеховић из Новог Пазара, победник трке дечака првог разреда, није споменут приликом службеног проглашења победника.

На Кросу РТС-а, одржаном 12. октобра у Лесковцу, дечак Абдулах Шеховић из Новог Пазара освојио је прво место у трци ученика првог разреда на 500 метара.

Иако је тријумфовао и примио медаљу и диплому, његово име није споменуто приликом службеног проглашења победника, што је изазвало забринутост и недоумице у Новом Пазару.

Директор и оснивач Кроса РТС-а Стеван Ковачевић објаснио је да је дошло до техничке грешке организатора трке, због које Абдулах Шеховић није био на победничком постољу.

"Техничка грешка записничког стола у Лесковцу проузроковала је неспоразум који је одмах изглађен после разговора са градоначелником, али и са породицом малог Абдулаха. Наравно, ми ћемо поново прогласити дечака за победника, а проглашен је и у Лесковцу. Добио је и златну медаљу и диплому. Верујем да ћемо неспоразум отклонити на обострано задовољство", рекао је Ковачевић и подсетио да за 34 године постојања Крос РТС-а није имао ниједну црну мрљу.

РТС се такође извињава због ненамерне грешке која се догодила у организацији трке, а због тога и у извештају који је емитован у емисији "Ово је Србија".

Према званичним резултатима, на Кросу РТС-а у Лесковцу Абдулах Шеховић је освојио прво место у трци дечака првог разреда.

субота, 19. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи