Читај ми!

Спремите се за домаћи квиз са највећим наградним фондом до сада – стиже Суперпотера!

Мислили сте да је квиз Потера супер када сте прочитали да стиже Суперпотера? И сада се питате какву смо вам то новину у односу на најгледанији недељни квиз продукција Адреналин припремила?

У претходних дванаест година хиљаде такмичара се супротставило Трагачима, али увек само једном од њих. Као један од најмоћнијих квизашких тимова на планети Трагачи ће овога пута заиграти заједно, док ће им такмичари уместо у тимовима на црту изаћи потпуно сами!

Као и Потера и Суперпотера је лиценцно чедо британске компаније ITV, а на Први програм РТС-а стиже и брже него што мислите! И доноси игре какве још нисте видели и највећи наградни фонд у неком домаћем квизу.

Ко у великом студију, пред публиком која неће штедети дланове и гледаоцима који ће се из фотеља преселити на рукохвате, може да победи два, три, четири или чак пет Трагача и освоји рекордне новчане награде?!

У Суперпотери сваки такмичар најпре осигурава потенцијални новчани износ кроз прву игру у којој одговара на питања са више понуђених одговора. Уколико током ове игре успе да обезбеди одређени новчани износ, такмичење се наставља и такмичар добија понуде којима се дефинише број Трагача против којих ће играти, новчани износ који ће освојити као и временска предност коју ће имати током друге игре. У адреналинској трци такмичар и Трагачи ће покушати да дају што више тачних одговора на брза питања која им водитељ наизменично поставља, а победник је она страна чије време за игру не истекне прво.

У Суперпотери нас међу Трагачима очекују добро позната лица Милице Јокановић, Милорада Милинковића, Жарка Стевановића и Милана Буквића, али и једно ново, за сада мистериозно!

Ако сте одувек сањали да се нађете у центру пажње и покажете своју спретност у квизу, сада је прави тренутак. Не пропустите прилику да будете део једног од најзабавнијих квизова на српској телевизији. Пријаве су отворене, а продукција тражи разноврсне учеснике спремне да одговоре на тешка питања и надмудре своје противнике. За више информација о новом квизу и почетку емитовања Суперпотере, пратите нас на друштвеним мрежама (Instagram, TikTok и Facebook).

Спремите се да изазовете себе, такмичите се са најбољима и можда постанете следећи велики победник квиза Суперпотера! Пријавите се уносећи своје податке на овом ONLINE FORMULARU, а затим пошаљите своју фотографију на маил superpotera@adrenalin.co.rs.

 

четвртак, 17. октобар 2024.
10° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи