Читај ми!

„Моје 3“ иду на „Песму Евровизије“!

Песмом “Љубав је свуда” три девојке освојиле су публику музичког фестивала “Беосонг “и обезбедиле карту за Малме. Мирна, Невена и Сара - потрудиће се да на најбољи начин представе Србију и освоје што више симпатија публике и жирија на 58. Евросонгу.

Победнице музичког фестивала „Беосонг 2013" и српске представнице на „Песми Евровизије" су „Моје 3"- Мирна Радуловић, Невена Божовић и Сара Јовановић.

Према резултатима СМС гласова грађана Србије, " Љубав је свуда" је победничка композиција Беосонг-а и евровизијска песма Србије за такмичење у мају ове године. Аутор композиције и аранжмана је Саша Милошевић Маре а Марина Туцаковић је ауторка текста песме.

Мирна Радуловић је рођена 5. јула 1992. у Суботици. Одличан слух развила је захваљујући виолини коју свира дванаест година, поред које свира и гитару и клавир.

Млада Суботичанка савршено барата свим музичким жанровима, од попа преко рока до старих, изворних народних песама.

Невена Божовић је студент треће године Факултета музичке уметности у Београду. Рођена је 15. јуна 1994. године у Косовској Митровици.

Ова девојка моћног гласа на дечијој „Песми Евровизије" 2007. године у Ротердаму представљала је Србију и освојила треће место и то композицијом за коју је сама писала музику и текст.

Трећа карика овог женског састава је Сара Јовановић која самоуверено влада сценом и покретом.

Сара је рођена 29.октобра 1993. у Риму, где је и одрасла. Аутентични наступи, велика енергија и специфична боја гласа издвојили су ову даму која је за кратко време током такмичења у „Првом гласу Србије" стекла велики број обожавалаца. Сара је студент друге године Филолошког факултета.

Саша Милошевић 

Саша Милошевић Маре је композитор, аранжер, текстописац и продуцент. Највећи успех остварио је на „Песми Евровизије" 2007. као део тима, када је песма Молитва у извођењу Марије Шерифовић Србији донела победу. Био је текстописац и аранжер победничке песме.

Са Владимиром Грајићем оформио је женски бенд „Бјути квинс" који је пратио Марију Шерифовић на „Песми Евровизије" у Ослу.

Саша Милошевић сарађује и са бројним звездама народне музике: Шабаном Шаулићем, Драганом Мирковић, Дејаном Матићем, Зорицом Брунцлик, Меримом Његомир, Аном Бекутом, Ацом Лукасом, Миром Шкорић, Душаном Свиларом и многим другим.

Његове композиције освојиле су бројне награде на многим фестивалима забавне музике.

Овде можете преузети песму "Љубав је свуда" у формату Mp3

Овде можете погледати званичне резултате гласања у полуфиналу и финалу „Беосонга".

Број коментара 50

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 18. мај 2024.
17° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара