Читај ми!

Турски председник Реџеп Тајип Ердоган у званичној посети Србији

Председник Републике Турске Реџеп Тајип Ердоган борави у дводневној званичној посети Србији. После свечане церемоније дочека испред Палате Србија уследиће састанак са домаћином председником Александром Вучићем , а потом и четврта седница Високог савета за сарадњу Србије и Турске и потписивање споразума о сарадњи.

Шта добијање инвестиционог кредитног рејтинга значи за српску економију, привреду и грађане?

Добијање инвестиционог кредитног рејтинга од једне од најкредибилнијих агенција за кредитни рејтинг „Standard end Purs“ по општој оцени званичника представља исторјски тренутак за Србију. То је позив свету да инвестира у нашу земљу, потврда свега што смо до сада урадили када је економија у питању и прекретница у даљем расту и развоју.

Да ли ће српске компаније сада лакше, брже и под повољнијим условима моћи да привлаче стране инвестиције, што омогућава отварање нових радних места у различитим секторима наше привреде? Колико се трошкови задуживања смањују када земља добије инвестициони рејтинг?

Гост емисије је др Иван Николић из Института друштвених наука.

Уредник: Оливера Симић Милошевић.


У средишту пажње У средишту пажње

Autor:
Редакција магазинског програма

Свакога радног дана емисија "У средишту пажње" доноси интервју са нашим најбољим аналитичарима и коментаторима, политичарима и експертима, друштвеним иноваторима и другим познатим личностима, или личностима које ће убрзо постати познате. [ детаљније ]

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи