Читај ми!

Парни ваљак нека меље!

Драги слушаоци, читаоци и сви ви, којима кроз вене теку крвна зрнца црно-белих боја, желимо срећан рођендан. Спортско друштво Партизан данас слави 79 година постојања, а од осталих тема издвајамо...

Кошаркаши Црвене звезде гостоваће вечерас екипи Париза од 21 час у првом колу Евролиге. Ово ће бити први међусобни окршај у историји два клуба, пошто је француска екипа дебитант у такмичењу, а до њега су дошли освајањем Еврокупа. У преосталим сусретима данашњег програма, састаће се Фенербахче – Олимпијакос и Виртус – Ефес. Партизан је синоћ на гостовању изгубио од екипе Басконије са 88:82.

У првој утакмици 11. кола фудбалске Суперлиге Србије, од 17 и 30 Раднички из Ниша дочекује екипу ОФК Београда. А фудбалери ТСЦ-а изгубили су на гостовању од Астане са 1:0, у првом колу Лигашког дела такмичења Лиге Конференција.

Најбољи тенисер Србије и свих времена Новак Ђоковић као четврти носилац враћа се после пет година на турнир у Шангају који је освајао четири пута Први противник сутра, тек у другом колу, биће му Американац Микелсон, који је данас био бољи од Јунчаокете Буа. Новак ће у Шангају покушати да освоји јубиларну стоту титулу у каријери. Миомир Кецмановић играће такође сутра у другом колу Мастерса у Шангају са Аустраљианцем Алексејем Попирином. Кецмановић је у првом колу елиминисао Рикија Хдижикату са 2:0.

Утакмицама Рибница – Партизан и Спартак – Раднички, вечерас у 19 часова почиње нови шампионат одбојкашке Суперлиге Србије.

Сутрашњим тркама од 9 и 30 а пожаревачком хиподрому, почеће друга трка из овогодишње серије РТС Кроса. Директан пренос манифестсације пратићете на нашим таласима од 13 часова и 5 минута, а данас ћете чути извештај са конференције за медије уочи ове манифестације.

Емисију уређује и води Милош Панић.

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи