12 величанствених

Селектор кошаркашке репрезентације Србије Светислав Пешић одредио је списак од 12 играча који ће учествовати на Олимпијским играма у Паризу.На списку су: капитен Богдан Богдановић, Никола Јокић, Василије Мицић, Никола Милутинов, Марко Гудурић, Огњен Добрић, Вања Маринковић, Никола Јовић, Алекса Аврамовић, Филип Петрушев, Дејан Давидовац и Урош Плавшић.Србија је у групи Ц са САД, Јужним Суданом и Порториком. Први сусрет "орлова" је 27. јула против "дрим тима"

Први тренер женске сениорске одбојкашке репрезентације Србије Ђовани Гвидети такође је саопштио списак играчица које ће играти на Олимпијским играма у Паризу. Први тренер женске сениорске одбојкашке репрезентације Србије Ђовани Гвидети саопштио је списак играчица које ће играти на Олимпијским играма у Паризу које почињу 26. јула. Први тренер женске сениорске одбојкашке репрезентације Србије Ђовани Гвидети саопштио је списак играчица које ће играти на Олимпијским играма у Паризу које почињу 26. јула.

Фудбалери Партизана од 20 часова у пољском Лублину играју први меч квалификација за Лигу шампиона против Динама из Кијева. Фудбалери Партизана после успешног старта у Суперлиги Србије крећу у поход ка пласману у групну фазу Лиге шампиона. Нису наишли баш на топао пријем ривала, Динама из Кијева, који је домаћин у Лублину, у Пољској. Наиме, ситуацију је озбиљно закувао тренер Динама из Кијева Олександр Шоковски. На конференцији за медије најавио је да се његови играчи и чланови неће поздравити са Београђанима. Разлог за то је учешће црно-белих на "Братском турниру" у Москви почетком овог месеца, на којем је српски тим играо против руских великана и спремао се са њима за сезону 2024/25. Неспортски и непојмљиво за дуел младих играча који се баве само и искључиво фудбалом. Шоковски вероватнои и не зна колико житеља Украјине живи у Србије и сви су увек и свуда дочекани осмесима и добродошлицом, рат никоме и никада није добра нанео. Ове ствари косе се са фудбалом, али и врло плаше пред излазак на терен, као да се иде у бој, а не на утакмицу два клуба богате традиције.

 Наш саговорник је и Феђа Дудић, шеф струке крагујевачког Радничког, уочи изласка у Европу његове екипе и двомеча са Морнаром из Бара, кога предводи с клупе Зоран Ђурашковић, некадашњи играч Хајдука са Лиона и Милиционара, у време њихових суперлигашких дана. Стефан Ћирић именован је за новог тренера Ватерполо клуба Партизан уместо Милоша Королије, предводиће изузетно млад тим, чију основицу чине младићи који су недавно освојили сребро на Првенству света у Аргентини са нашим државним тимом. Обојица су наши саговорници у `Спортском журналу` Радио Београда 1.

 Министар спорта Зоран Гајић навео је да се на Олимпијским играма у Паризу прогнозира бољи биланс медаља него у Токију. Српски спортисти увелико долазе у Париз и смештају се у олимпијско село пред званичну церемонију отварања 26. јула. Чућемо оне који су јутрос полетели пут града љубави.  Српска тенисерка Олга Даниловић пласирала се у четвртфинале ВТА турнира у румунском Јашију пошто је у осмини финала победила домаћу играчицу Алексију Тодони резултатом 2:0 (6:1, 6:1).  Српски тенисер Хамад Међедовић поражен је од Колумбијца Данијела Елахиа Галана резултатом 2:1 (6:4, 5:7, 6:3) у првом колу и елиминисан са турнира у Кицбилу после два сата и 55 минута игре. У реализацији емисије учествују Милош Панић и Ђорђе Радосављевић.

Уредник и водитељ је Жељко Стефановић

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару