Читај ми!

Зашто је све више људи који су алергични на поједине намирнице?

Последњих деценија, алергије на храну су у порасту. Међутим, људи их често мешају са тегобама које одређене намирнице изазивају у нашем организму. Када су алергије у питању, потребан је посебан опрез, а код нетолеранције на храну промена навика. О интолеранцији, овог јутра за наш програм говори докторка Јелена Гудељ Ракић, начелница Центра за промоцију здравља.

У нашем јутарњем програму посетићемо и југ Србије. Екипа емисије Којекуда ових дана борави у Пироту и на Старој планини, а Елизабета Арсеновић ће вам овог јутра приближити све природне лепоте, али и гастрономију тог краја.

Ово је период године када се одржава велики број музичких манифестација, данас најављујемо Њинд Роцк Фест у Вршцу и Оверлоад фестивал који се одржава у Владичином хану.

Аутор и водитељ Игор Обрачевић.

 

Коментари

Bravo
Шта је све (не)дозвољено да се једе када имате повишен холестерол
Krusevac
Преминуо новинар Драган Бабић
Omiljeni režiser
Луис Буњуел – редитељ који нам је показао да ово није најбољи од свих могућих светова
Posle toliko vremena..
Репер Диди најбогатији међу славнима, Ђоковић на 68. месту
Zdravlje
Редовно коришћење аспирина узрокује хиљаде смрти годишње