четвртак, 28. јул 2022, 06:30
Зашто је све више људи који су алергични на поједине намирнице?
Последњих деценија, алергије на храну су у порасту. Међутим, људи их често мешају са тегобама које одређене намирнице изазивају у нашем организму. Када су алергије у питању, потребан је посебан опрез, а код нетолеранције на храну промена навика. О интолеранцији, овог јутра за наш програм говори докторка Јелена Гудељ Ракић, начелница Центра за промоцију здравља.
Ово је период године када се одржава велики број музичких манифестација, данас најављујемо Њинд Роцк Фест у Вршцу и Оверлоад фестивал који се одржава у Владичином хану.
Аутор и водитељ Игор Обрачевић.
Autor:
Група аутора
Јутарњи програм Радио Београда 1! Ако сте помислили да је то према чувеној латинској изреци "Carpe diem" - у праву сте. [ детаљније ]
Коментари