Читај ми!

Шта са вишком хране?

На завршној конференцији пројекта "Ка бољем управљању отпада од хране" представљени су резултати у овој области. Чак 99 одсто овог отпада завршава на депонији, где емитује опасне гасове са ефектом стаклене баште. Та количина је једнака количини гасова коју емитује између 6 и 7 хиљада моторних возила на годишњем нивоу. О управљању вишковима хране Александрар Миливојевић разговарао је са Миланом Стефановићем, саветником за прописе и инспекције у НАЛЕД-у.

У Питању јутра разговарамо о томе зашто је Београд најпривлачније место за живот и зашто се, посебно млади, опредељују за живот у Београду, иако је живот мирнији и јефтинији у неким другим местима.

Гордана Гонцић, подсекретар за културу Града Београда ће најавити почетак и програм 30. БЕЛЕФ-а, а као и сваког четвртка, и овог су нам колеге из научне редакције припремиле интересантну научну причу.

У програм ћемо укључити и Лидију Микић, студенткињу генерације Медицинског факултета у Београду, једну од свршених студената који су пре неколико дана добили посао.

Са вама је Александра Младеновић

Коментари

Bravo
Шта је све (не)дозвољено да се једе када имате повишен холестерол
Krusevac
Преминуо новинар Драган Бабић
Omiljeni režiser
Луис Буњуел – редитељ који нам је показао да ово није најбољи од свих могућих светова
Posle toliko vremena..
Репер Диди најбогатији међу славнима, Ђоковић на 68. месту
Zdravlje
Редовно коришћење аспирина узрокује хиљаде смрти годишње