четвртак, 14. апр 2022, 10:05
Како изабрати кухињско посуђе безбедно по здравље и животну околину?
За пола године наступа на Светској изложби у Дубаију, оборени су рекорди и померени стандарди у односу на досадашње представљање Србије у свету. Током девет тематских недеља Србија је представила економски, технолошки, иновациони и инвестициони потенцијал, а више од 1.200 привредника је остварило око 10.000 пословних контаката са потенцијалним партнерима из готово стотину земаља света. Резиме нашег наступа правимо у разговору са директором Представништва Привредне коморе Србије у Дубаију, Марком Селаковићем.
Већ осам година бирају се најутицајнији европски представници дестинација у конгресној индустрији. Овог пута прва два места у топ 10 кандидата заузели су представници Конгресног бироа Туристичке организације Србије. Реч је о најтежем послу у туризму, а како се у њему стигне до оваквог признања, питаћемо једног од добитника, Душана Боровчанина, заменика директора Конгресног бироа.
Како изабрати кухињско посуђе безбедно по здравље и животну околину? Да ли је сваки тефлон заиста штетан, како се тврди у појединим истраживањима? Колико је ова тема део маркетинга, а колико стварно треба да нас брине? У чему је најбоље припремати храну? О свему томе разговараћемо са Јеленом Милић, научном сарадницом Института за хемију, технологију и металургију.
Уредник и водитељ Оливера Стајић.
Autor:
разни аутори
Животне теме, атрактивни гости, добро расположење - анализа актуелних дешавања, вести из земље и света. [ детаљније ]
Коментари