Читај ми!

Музеј чоколаде

Завирићемо у слатки свет чоколаде у срцу Београда.

Омиљена посластица има свој музеј у центру града и прошетаћемо кроз његове просторије, упознати се са историјом чоколаде, почетком употребе на европском тлу, начином прављења, конзумирања, лековитим својствима, али и историјом производње на нашим просторима, а подсетићемо се омиљених чоколада у некадашњој Југославији. Упозорење: слушати ову емисију уз коцкице чоколаде, јер ће вам од слатих прича „поћи вода на уста”. 

У рубрици Тек да се зна откривамо које су то „мистерозне играчке” из једне кинеске фабрике играчака за којима је полудео свет, као и како онлајн куповина може да нас изненади. Наш репортер ће се јавити из Дома омладине где данас почиње 36. Београдски џез фестивал. 

Kроз емисију воде Јелена Kнежевић и Kсенија Радовић.

Коментари

Dvojnik mog oca
Вероватно свако од нас има свог двојника са којим дели и сличну ДНК
Nemogućnost tusiranja
Не туширате се сваког дана – не стидите се, то је здраво
Cestitke za uspeh
Да ли сте знали да се најбоље грамофонске ручице производе у Србији
Re: Eh...
Лесковачка спржа – производ са заштићеним географским пореклом
Predmeti od onixa
Уникатни украси од оникса