Читај ми!

Зашто - зато

Због чега у ресторанима прво добијамо хлеб, зашто су седишта у авионима плава, чему служи мали џеп на фармеркама?

То су само нека од питања на која ћемо дати одговор у данашњој емисији коју посвећујемо наизглед неважним, свакодневним стварима на које често не обраћамо пажњу.

У рубрици „Тек да се зна” чућете приче о великодушним директорима, од којих је један поклонио аутомобил свом раднику, а други поделио добит са запосленима. Припремили смо и друге занимљивости, сервисне информације и најаве догађаја.

Водитељ: Весна Парезановић Алексић
Музички уредник: Олга Кепчија

Коментари

Bravo
Шта је све (не)дозвољено да се једе када имате повишен холестерол
Krusevac
Преминуо новинар Драган Бабић
Omiljeni režiser
Луис Буњуел – редитељ који нам је показао да ово није најбољи од свих могућих светова
Posle toliko vremena..
Репер Диди најбогатији међу славнима, Ђоковић на 68. месту
Zdravlje
Редовно коришћење аспирина узрокује хиљаде смрти годишње