Кувајте и ослободите се стреса

Кување је више од креативности и љубави према спремању хране.

Стручњаци кажу да нам боравак поред шпорета обезбеђује неколико психолошких предности. Спремање хране може да буде и добра прилика за оне који емоције теже изражавају речима. О предностима кувања, занимљивостима из света гастрономије и ономе што кувари никада не говоре гостима, говоримо у данашњој емисији.
У рубрици „Тек да се зна” сазнаћете зашто су кинески стручњаци одлучили да клонирају коња и због чега ће руски научници у свемир послати биосателит са живим организмима. Ту су и друге занимљивости, најаве дешавања, сервисне информације и одлична музика.

Водитељ: Весна Парезановић Алексић
Музички уредник: Бане Стеванoвић

Коментари

Bravo
Шта је све (не)дозвољено да се једе када имате повишен холестерол
Krusevac
Преминуо новинар Драган Бабић
Omiljeni režiser
Луис Буњуел – редитељ који нам је показао да ово није најбољи од свих могућих светова
Posle toliko vremena..
Репер Диди најбогатији међу славнима, Ђоковић на 68. месту
Zdravlje
Редовно коришћење аспирина узрокује хиљаде смрти годишње