Хлеб наш насушни

Свака земља има своју верзију прављења ове основне и једноставне намирнице.

Хлеб се помиње у најстаријим документима, у свим религијама и рецептима. Квасни хлеб који данас познајемо потиче из древног Египта у којем су пекари припадали богатим слојевима друштва. У данашњој емисији ћете чути како се хлеб развијао кроз историју и бројне занимљивости о њему. Представићемо и неке од рецепата за прављење хлеба без квасца.

У рубрици „Тек да се зна” стижу нове занимљиве приче из разних крајева света, а наш репортер наставља да прати каква је снабдевеност трговина и апотека. Ту су сервисне информације и све оно што је потребно да знате ових дана.

Водитељ: Весна Парезановић Алексић
Музички уредник: Олга Кепчија

Коментари

Da, ali...
Како преживети прва три дана катастрофе у Србији, и за шта нас припрема ЕУ
Dvojnik mog oca
Вероватно свако од нас има свог двојника са којим дели и сличну ДНК
Nemogućnost tusiranja
Не туширате се сваког дана – не стидите се, то је здраво
Cestitke za uspeh
Да ли сте знали да се најбоље грамофонске ручице производе у Србији
Re: Eh...
Лесковачка спржа – производ са заштићеним географским пореклом