Хлеб наш насушни

Свака земља има своју верзију прављења ове основне и једноставне намирнице.

Хлеб се помиње у најстаријим документима, у свим религијама и рецептима. Квасни хлеб који данас познајемо потиче из древног Египта у којем су пекари припадали богатим слојевима друштва. У данашњој емисији ћете чути како се хлеб развијао кроз историју и бројне занимљивости о њему. Представићемо и неке од рецепата за прављење хлеба без квасца.

У рубрици „Тек да се зна” стижу нове занимљиве приче из разних крајева света, а наш репортер наставља да прати каква је снабдевеност трговина и апотека. Ту су сервисне информације и све оно што је потребно да знате ових дана.

Водитељ: Весна Парезановић Алексић
Музички уредник: Олга Кепчија

Коментари

Bravo
Шта је све (не)дозвољено да се једе када имате повишен холестерол
Krusevac
Преминуо новинар Драган Бабић
Omiljeni režiser
Луис Буњуел – редитељ који нам је показао да ово није најбољи од свих могућих светова
Posle toliko vremena..
Репер Диди најбогатији међу славнима, Ђоковић на 68. месту
Zdravlje
Редовно коришћење аспирина узрокује хиљаде смрти годишње