Правац 202

Недавно смо у Правцу учили како се рукује кладарком, од вас смо чули и како ову врсту тестере називају у вашем крају а сазнали смо и под којим су све називима неке врсте гљива познате у Србији.

Овога пута вас поново водимо на манифестацију Дани гљива на Дивчибарама да научимо како се печурке правилно чисте након брања, да ли их треба прати, колико дуго употребљавати после замрзавања... Пробаћемо и гулаш од гљива а провозаћемо се и возићем до Краљевог стола, највишег врха Дивчибара одакле се као са најлепше трпезе као на длану пружа поглед на пола Србије.  

Водитељ: Ивана Весић

Коментари

Bravo
Шта је све (не)дозвољено да се једе када имате повишен холестерол
Krusevac
Преминуо новинар Драган Бабић
Omiljeni režiser
Луис Буњуел – редитељ који нам је показао да ово није најбољи од свих могућих светова
Posle toliko vremena..
Репер Диди најбогатији међу славнима, Ђоковић на 68. месту
Zdravlje
Редовно коришћење аспирина узрокује хиљаде смрти годишње