Правац 202

Размишљамо у правцу празничне трпезе.

Ове године спојиће се празници који неминовно доносе обилну трпезу. Васкршњи ручак обиловаће јаком и, углавном, нездравом храном, а потом и првомајски уранак који обично бива обележен уз роштиљ.
Да ли од толике хране уопште стигнемо да размислимо о томе шта смо и колико појели?
Да ли се окрећемо здравијој исхрани или се држимо наших традиционалних јела, која су саставни део сваке празничне трпезе?
О томе, уз вашу помоћ, од 11 часова.

У првом сату емисије, у рубрици Тек да се зна, такође ће бити речи о храни, али код наших суседа и у земљама широм света.
Лепе и спортске вести су незаобилазни део емисије Правац 202.

И овог уторка је са вама Бранислав Трајковић.

Коментари

Bravo
Шта је све (не)дозвољено да се једе када имате повишен холестерол
Krusevac
Преминуо новинар Драган Бабић
Omiljeni režiser
Луис Буњуел – редитељ који нам је показао да ово није најбољи од свих могућих светова
Posle toliko vremena..
Репер Диди најбогатији међу славнима, Ђоковић на 68. месту
Zdravlje
Редовно коришћење аспирина узрокује хиљаде смрти годишње