Правац 202

Размишљамо у правцу празничне трпезе.

Ове године спојиће се празници који неминовно доносе обилну трпезу. Васкршњи ручак обиловаће јаком и, углавном, нездравом храном, а потом и првомајски уранак који обично бива обележен уз роштиљ.
Да ли од толике хране уопште стигнемо да размислимо о томе шта смо и колико појели?
Да ли се окрећемо здравијој исхрани или се држимо наших традиционалних јела, која су саставни део сваке празничне трпезе?
О томе, уз вашу помоћ, од 11 часова.

У првом сату емисије, у рубрици Тек да се зна, такође ће бити речи о храни, али код наших суседа и у земљама широм света.
Лепе и спортске вести су незаобилазни део емисије Правац 202.

И овог уторка је са вама Бранислав Трајковић.

Коментари

Da, ali...
Како преживети прва три дана катастрофе у Србији, и за шта нас припрема ЕУ
Dvojnik mog oca
Вероватно свако од нас има свог двојника са којим дели и сличну ДНК
Nemogućnost tusiranja
Не туширате се сваког дана – не стидите се, то је здраво
Cestitke za uspeh
Да ли сте знали да се најбоље грамофонске ручице производе у Србији
Re: Eh...
Лесковачка спржа – производ са заштићеним географским пореклом