Повишен тон

Према незваничним подацима у Србији се годишње баци 250 000 тона хране.

Да ли има начина да се та храна сачува, организованије прикупља, са каквим проблемима се суочава Црвени крст Србије и друге организације, када ће бити усвојен закон о вишковима хране? Питања су бројна а могуће одговоре нам нуде Милана Блажић из Банке хране Београда, Јелена Радојичић из Црвеног крста Србије, Мијат Лакићевић, економиста и представници компанија који донирају храну.


Уредник и водитељ Ивана Весић.

Повишен тон Повишен тон

Autor:
Београд 202

Од понедељка до четвртка отварамо теме које нас муче и боле, оне о којима избегавамо да разговарамо aли и оне о којима разговарамо повишеним тоном. [ детаљније ]

Коментари

Da, ali...
Како преживети прва три дана катастрофе у Србији, и за шта нас припрема ЕУ
Dvojnik mog oca
Вероватно свако од нас има свог двојника са којим дели и сличну ДНК
Nemogućnost tusiranja
Не туширате се сваког дана – не стидите се, то је здраво
Cestitke za uspeh
Да ли сте знали да се најбоље грамофонске ручице производе у Србији
Re: Eh...
Лесковачка спржа – производ са заштићеним географским пореклом